Klima kompresor se ne vklopi
laguna 94 - klima ne dela
Imam laguno 94 s avtomatsko klimo. Kar naenkrat klima ne deluje vec, kontrolna lucka na konzoli za klimo sveti, venitalcija deluje normalno, le hladi ne. Tudi pri obratih motorja se ne pozna ko vklopim klimo.
Mi lahko kdo svetuje kam naj peljem avto na popravilo klime, razkuzevanje ventilacijskih kanalov in da zanjo pregledat/popravit tudi elektroniko? (Sem iz MB)
Plin sem menjal pred tremi leti in ga ne bi rad menjal ce to ni vzrok oz bi ga menjal sele po odpravi okvare.
Hvala za odgovore!
Mi lahko kdo svetuje kam naj peljem avto na popravilo klime, razkuzevanje ventilacijskih kanalov in da zanjo pregledat/popravit tudi elektroniko? (Sem iz MB)
Plin sem menjal pred tremi leti in ga ne bi rad menjal ce to ni vzrok oz bi ga menjal sele po odpravi okvare.
Hvala za odgovore!
Pravis da si plin menjal pred tremi leti
, ja sej pol si se srecko da ti sploh se kej dela! Pravijo da naj bi se sistem klime preverjal oz dopolnil min na dve leti, ce ne se bolj pogosto... za razkuzevanje ventilacijskih kanalov sem pa sam v A-netu nabavu eno zadevo od ''Loctite'' ki je namenska prav zato. Stane okol 12eur, pa se mi zdi da je kar v redu opravila svojo nalogo. Drgac pa plina ne rabis menjat ampak klimo samo dofilas, pa ko bos to delu naj ti dodajo se barvilo (tracer) da bos lahko vsako puscanje sistema takoj opazil 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
Ce si preprican da se ti kompresor ne vklaplja, potem zacni najprej gledat pri stromu(varovalke). Pa nekateri starejsi avti so mel senzor ki je prepreceval vklop klime pod -3 C zunanje temperature. V MB pa zal ne poznam nikogar ker sem iz Zabarije 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si