Megane II-Samodejni reset dnevnih kilometrov - Kar naenkrat

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
bojan

Megane II-Samodejni reset dnevnih kilometrov - Kar naenkrat

Odgovor Napisal/-a bojan »

Pozdravljeni.. Ze par krat ste mi lepo pomagali ob tezavicah z mojim Meganom, zato se tudi tokrat obracam na vas:

Zadnje dni opazam, da se mi ob jutrih ob vzigu avta dnevno prrevozeni kilometri kar sami postavljajo na 0. Ima kdo kako idejo zakaj? Po kilometrih bi avtoi ze moral peljati na servis na menjavo olja.itd. Na servis grem po praznikih.. Lucka za servis (kljucek) mi ze utripa, pa tudi opozorilo za menjavo olja je aktivno.. Ima ta dnevni reset kake veze s tem, da sem ze prekoracil kilometre za servis..?? Mislim da ne... Ali?
Uporabniški avatar
megane96
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a megane96 »

Slab akumulator imas, in napetost toliko pade zjutraj da vrze stevec na nulo.

Nekaj casa bo tako potem pa ti tudi vzgal ne bo vec, preverjeno doma na cliu.

LP
bojan

Odgovor Napisal/-a bojan »

Sem imel akomulator v mislih ja.... To se mi dogaja zjutraj ob fajnem minusu ko motor tezko starta ja..

Hvala...
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

za reset bi lahk biu kriv akku

za tisto opozorilo za menjavo olja, skratka redni servis, ni veze s tem, ampak se ti zacne pojavljat ze nekaj km pred dolocenim.
ni panike, rezerva je okol 1000 - 1500km.

lp
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: Megane II-Samodejni reset dnevnih kilometrov - Kar naenk

Odgovor Napisal/-a robertp »

bojan napisal/-a:Pozdravljeni.. Ze par krat ste mi lepo pomagali ob tezavicah z mojim Meganom, zato se tudi tokrat obracam na vas:

Zadnje dni opazam, da se mi ob jutrih ob vzigu avta dnevno prrevozeni kilometri kar sami postavljajo na 0. Ima kdo kako idejo zakaj? Po kilometrih bi avtoi ze moral peljati na servis na menjavo olja.itd. Na servis grem po praznikih.. Lucka za servis (kljucek) mi ze utripa, pa tudi opozorilo za menjavo olja je aktivno.. Ima ta dnevni reset kake veze s tem, da sem ze prekoracil kilometre za servis..?? Mislim da ne... Ali?
Check oil soon sporocilo se ti prizge nekje 30 dni/1500 km pred servisnim intervalom (kar je preje)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori