Pozdravljeni.. Ze par krat ste mi lepo pomagali ob tezavicah z mojim Meganom, zato se tudi tokrat obracam na vas:
Zadnje dni opazam, da se mi ob jutrih ob vzigu avta dnevno prrevozeni kilometri kar sami postavljajo na 0. Ima kdo kako idejo zakaj? Po kilometrih bi avtoi ze moral peljati na servis na menjavo olja.itd. Na servis grem po praznikih.. Lucka za servis (kljucek) mi ze utripa, pa tudi opozorilo za menjavo olja je aktivno.. Ima ta dnevni reset kake veze s tem, da sem ze prekoracil kilometre za servis..?? Mislim da ne... Ali?
Megane II-Samodejni reset dnevnih kilometrov - Kar naenkrat
Re: Megane II-Samodejni reset dnevnih kilometrov - Kar naenk
Check oil soon sporocilo se ti prizge nekje 30 dni/1500 km pred servisnim intervalom (kar je preje)bojan napisal/-a:Pozdravljeni.. Ze par krat ste mi lepo pomagali ob tezavicah z mojim Meganom, zato se tudi tokrat obracam na vas:
Zadnje dni opazam, da se mi ob jutrih ob vzigu avta dnevno prrevozeni kilometri kar sami postavljajo na 0. Ima kdo kako idejo zakaj? Po kilometrih bi avtoi ze moral peljati na servis na menjavo olja.itd. Na servis grem po praznikih.. Lucka za servis (kljucek) mi ze utripa, pa tudi opozorilo za menjavo olja je aktivno.. Ima ta dnevni reset kake veze s tem, da sem ze prekoracil kilometre za servis..?? Mislim da ne... Ali?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.