clio dCi privilege lux 82km

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Slicker napisal/-a:na original radio tega ne mores priklopit, razen ce das nekomu nalotat cinc izhode.
Kupi se taka skatlica ki jo priklopis na izhode za zadnje zvocnike in pretvori signal v neojacan signal za ojacevalec ...in to je to ...nekateri ojacevalci imajo celo pripravljeno za priklop ze ojacanega signala direkt iz avtoradija......to skatlico mam jst montirano v tastarem Cliu na originalnem radiju in zadeva deluje 8)
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Kje se pa to dobi? Da malo pogledam zadevo, ce se sploh splaca... Ker trenutno mi ni novega radija za kupovat! Kam pa potem priklopis zadnje zvocnike, kr vzporedno zraven? Na ampu bi mel samo woofer...

lp
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

Seveda se da.Samo rabis ene "skatlice", ki ti spravijo signal na nivo primeren za predojacevalec.Poglej na ebay.
Slika
RenaultSport all the way!!!
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Mark napisal/-a:Kje se pa to dobi? Da malo pogledam zadevo, ce se sploh splaca... Ker trenutno mi ni novega radija za kupovat! Kam pa potem priklopis zadnje zvocnike, kr vzporedno zraven? Na ampu bi mel samo woofer...

lp
Vsaka trgovina ki ima vsaj nekaj avtoakustike .....to imas samo vzporedno priklopljeno na zadnje izhode za zvocnike :wink: jst sem dal nekdanjih 3000 sit za to zadevo v NM :wink:
Uporabniški avatar
Mark

Ce je okol 3k pa bom nabavil in poskusil namontirat... Nimam kaj zgubit :wink: Sem malo pogooglal in sem videl, da se zadevi rece HI-LO pretvornik...Tukaj je imel en podoben problem! klik

Hvala za pomoc!
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Mark tvoj avto sem videl! Zaj ti bo pa celega lepo zrihtal se pokrov motorja pa zadnji spojler! :D
Uporabniški avatar
Mark

Ja sma se z mojstrom pogovarjala v petek! Sem mu rekel, ce bi se zraven pihnil stresni spojler, ker je bla gor ena praska! Taksen je bil ze kupljen!

Hauba pa bo tudi pobarvana ja, sem ze mislil enkrat prej dat barvat, ker je blo par pikic od kamenckov gor! Zdaj pa bo treba se bolj pazit :shock: :D
Uporabniški avatar
Mark

Danes dopoldan sem se opogumil in letos malo prej montiral zimske gume na jeklenih platiscih! Da ne cakam vedno na zadnje dni!

Za naslednjo sezono pa ze razmisljam o kaksnih 17 colskih ALU 8)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Mark napisal/-a:Danes dopoldan sem se opogumil in letos malo prej montiral zimske gume na jeklenih platiscih! Da ne cakam vedno na zadnje dni!

Za naslednjo sezono pa ze razmisljam o kaksnih 17 colskih ALU 8)
Ka pa te :) Jaz mam ze en tedn gor :P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Mark

ja ti jih verjetno bolj rabis kot jaz... pri nas se ni blo snega :D
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Mark napisal/-a:Danes dopoldan sem se opogumil in letos malo prej montiral zimske gume na jeklenih platiscih!
priden :D
Mark napisal/-a:Za naslednjo sezono pa ze razmisljam o kaksnih 17 colskih ALU 8)
pravilno :D
Uporabniški avatar
Mark

tak pa so doma :D

alu platisca za naslednjo sezono namrec 8)

OZ Ultraleggera 17"
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja loh bi se potrudu pa jih zmonteru gor da bi jih saj sliku :lol: 8) da vidmo :p kdo bo caku zdj do spomlad :roll: :lol:
Slika
macckon

Odgovor Napisal/-a macckon »

Mark napisal/-a:tak pa so doma :D

alu platisca za naslednjo sezono namrec 8)

OZ Ultraleggera 17"

:D naj ti dobro sluzijo

LP
Uporabniški avatar
Mark

86-4PJ napisal/-a:ja loh bi se potrudu pa jih zmonteru gor da bi jih saj sliku :lol: 8) da vidmo :p kdo bo caku zdj do spomlad :roll: :lol:
hehe ja...Bom videl, kak bo naneslo! Cakalna doba bo res dolga :roll:

Trenutno mam bolj malo casa, platisca pa so tudi lepo pospravljena v garazi! Prvo morem se vijake narocit druge! So mi pa ta platisca vedno bla vsec, pa se teza mi je zakon!

Bom jih pa spomladi montiral socasno s sportnimi fedrami!

macckon, tnx :wink:
Odgovori