Slicker napisal/-a:na original radio tega ne mores priklopit, razen ce das nekomu nalotat cinc izhode.
Kupi se taka skatlica ki jo priklopis na izhode za zadnje zvocnike in pretvori signal v neojacan signal za ojacevalec ...in to je to ...nekateri ojacevalci imajo celo pripravljeno za priklop ze ojacanega signala direkt iz avtoradija......to skatlico mam jst montirano v tastarem Cliu na originalnem radiju in zadeva deluje
Kje se pa to dobi? Da malo pogledam zadevo, ce se sploh splaca... Ker trenutno mi ni novega radija za kupovat! Kam pa potem priklopis zadnje zvocnike, kr vzporedno zraven? Na ampu bi mel samo woofer...
Mark napisal/-a:Kje se pa to dobi? Da malo pogledam zadevo, ce se sploh splaca... Ker trenutno mi ni novega radija za kupovat! Kam pa potem priklopis zadnje zvocnike, kr vzporedno zraven? Na ampu bi mel samo woofer...
lp
Vsaka trgovina ki ima vsaj nekaj avtoakustike .....to imas samo vzporedno priklopljeno na zadnje izhode za zvocnike jst sem dal nekdanjih 3000 sit za to zadevo v NM
Ce je okol 3k pa bom nabavil in poskusil namontirat... Nimam kaj zgubit Sem malo pogooglal in sem videl, da se zadevi rece HI-LO pretvornik...Tukaj je imel en podoben problem! klik
86-4PJ napisal/-a:ja loh bi se potrudu pa jih zmonteru gor da bi jih saj sliku da vidmo :p kdo bo caku zdj do spomlad
hehe ja...Bom videl, kak bo naneslo! Cakalna doba bo res dolga
Trenutno mam bolj malo casa, platisca pa so tudi lepo pospravljena v garazi! Prvo morem se vijake narocit druge! So mi pa ta platisca vedno bla vsec, pa se teza mi je zakon!
Bom jih pa spomladi montiral socasno s sportnimi fedrami!