Powerful

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ja baje ce se normalno peljes da ne boli tak fejst :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
litlleracer
Kraj: il.bistrica

Odgovor Napisal/-a litlleracer »

no vidim da je blu tle zj neki od powerfula napisanu pa bom kr tle pisal naprej 8)
zanima me ce se splaca dat na cliota 1.2 powerful izpuh...
nebi rad dajau ksnga velkga dnara...bi sam rd da se me mal bol slisi :lol:
al predlagaste kej drugega?
pa po moznosti ce se da homologirat :P
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

litlleracer napisal/-a:nebi rad dajau ksnga velkga dnara...bi sam rd da se me mal bol slisi :lol:
Odrezi sredinski (mali) lonec, pusti samo zadnjega in katalizator, pa bos takoj bolj slisen ;)

Lp, B
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Tako kot je napisal birkoff. Lahko pa tudi kupis normalen srednji lonec od lagune ali podobno (npr. Laus in ostali ki imajo izpusne lonce) in odrzes svoj srednji lonec ter kat dol in das vmes cev. Potem pa vzames srednji lonec od lagune in ga das namesto svojega zadnjega. :D Ce je prav narjeno se na mestu slisi samo tak tisji bas, ko pa pohodis gas do konca se pa odpre pekel. :twisted: Ko pa spustis gas pa se slisi ko avto za rally, pa se prijetno poklja iz izpuha ven. :wink: Pa se na pospeskih se pozna.

Aja saj res, se stroski. Srednji lonec od Xantie je kolega prisel mislim da 17 evrov. Kako cev bos pa ze kje staknil. Za delo je pa odvisno ali si kaj vesc svas aparata ali bos to placeval. Mi smo nardili sami.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
litlleracer

ja doro..use lepo in prav...sam brez katalizatorja ne nardim tehnicnega :lol:
tu sm zj tui sam mislu narest...brez srednjega lonca in katalizatorja....sam za tehnicni bi treba spet use gor stavit.... :?
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

litlleracer napisal/-a:ja doro..use lepo in prav...sam brez katalizatorja ne nardim tehnicnega :lol:
tu sm zj tui sam mislu narest...brez srednjega lonca in katalizatorja....sam za tehnicni bi treba spet use gor stavit.... :?
Pravim ti.. katalizator pusti.. jaz mam katalizator, pa na koncu samo remusa gor in se dere prevec - kdor je slisal, lahko potrdi :D
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Ja ce te skrbi tehnicni, naredis na prirobnice. In ko je tehnicni samo nazaj nasravfas kat, in ko prides dam ga spet odsravfas. :D Pasulj.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

veze veze :lol: :lol:
litlleracer

Pravim ti.. katalizator pusti.. jaz mam katalizator, pa na koncu samo remusa gor in se dere prevec - kdor je slisal, lahko potrdi :D

remusa?kolko si pa dau zanj ce nej skrivnost?
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

litlleracer napisal/-a:

remusa?kolko si pa dau zanj ce nej skrivnost?
Glede na to, da se ti gre za cim ceneje pozabi remusa, ker so dragi, za mojega sem sprasevela za ceno...350eur :roll: :shock: :shock: , za 1.2 vrjetno pride manj, samo je cena vrjetno se zmeraj 200eur+.

Naredi tako kot so ti zgoraj predlagali, najbolj pocen pa dober ucinek. :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
_benko_
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a _benko_ »

mene pa zanima ci se bi se ful drlo ci bi dal na cliota 1.2 letnik 95 powerful izpuh fi90? ker jaz bi rad da bi blo cim bol glasno :)
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehe
pust remusa

ni vredn kesa dajat

jst ga mam na meganu, me je okol 400eur prso, hja, 3leta nazaj je biu edini z papirji.

kot birk pravi, katalizator pust, ce je kaput ga menjaj z keramicnim, vzam sredinski lonc vn, al ga pa menjaj z kterim bol odprtim.

jst mam sredinski lonc gor od mitsubishija pa remus zadi, wauuuu, ko to boli
birk, pazi se me, ni honda je pa noro

lp
Uporabniški avatar
16v-TwInGo
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a 16v-TwInGo »

jst mam na twingotu 1.2 16v powerfula takrat sm dau 30k z montazo. zvok se mi dopade kokr se mi lahko za moj mlinck na zacetku je bl tih pol se pa mau ulaufa je pa cist hudo (no ni rs zvok da ne bo kdo kj komentiru, vazn da se men dopade) :P
Slika
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Kolega je dal na Cordobo 1.4 60km powerfull-a, pa je mal razlike v prostem teku, bol globok zvok, med voznjo se ga pa komej slisi, lahko samo da je tak motor.

Jst pa upam, da grem do spomladi na Remusa + direktni izpuh, kolektor->zadnji lonec.
Če je ravno, ni zabavno.
desperado
Kraj: MB

Odgovor Napisal/-a desperado »

Pozdravljeni!

Je imel mogoce kdo kaksen powerfulov izpuh na renault 5? Zanima me kaksen je kaj zvok ce se mi ga splaca kupit ali ne.

Hvala za odgovore!
Odgovori