Powerful
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
Tako kot je napisal birkoff. Lahko pa tudi kupis normalen srednji lonec od lagune ali podobno (npr. Laus in ostali ki imajo izpusne lonce) in odrzes svoj srednji lonec ter kat dol in das vmes cev. Potem pa vzames srednji lonec od lagune in ga das namesto svojega zadnjega.
Ce je prav narjeno se na mestu slisi samo tak tisji bas, ko pa pohodis gas do konca se pa odpre pekel.
Ko pa spustis gas pa se slisi ko avto za rally, pa se prijetno poklja iz izpuha ven.
Pa se na pospeskih se pozna.
Aja saj res, se stroski. Srednji lonec od Xantie je kolega prisel mislim da 17 evrov. Kako cev bos pa ze kje staknil. Za delo je pa odvisno ali si kaj vesc svas aparata ali bos to placeval. Mi smo nardili sami.
Aja saj res, se stroski. Srednji lonec od Xantie je kolega prisel mislim da 17 evrov. Kako cev bos pa ze kje staknil. Za delo je pa odvisno ali si kaj vesc svas aparata ali bos to placeval. Mi smo nardili sami.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

-
litlleracer
Pravim ti.. katalizator pusti.. jaz mam katalizator, pa na koncu samo remusa gor in se dere prevec - kdor je slisal, lahko potrdilitlleracer napisal/-a:ja doro..use lepo in prav...sam brez katalizatorja ne nardim tehnicnega![]()
tu sm zj tui sam mislu narest...brez srednjega lonca in katalizatorja....sam za tehnicni bi treba spet use gor stavit....
-
litlleracer
Glede na to, da se ti gre za cim ceneje pozabi remusa, ker so dragi, za mojega sem sprasevela za ceno...350eurlitlleracer napisal/-a:Pravim ti.. katalizator pusti.. jaz mam katalizator, pa na koncu samo remusa gor in se dere prevec - kdor je slisal, lahko potrdi
remusa?kolko si pa dau zanj ce nej skrivnost?
Naredi tako kot so ti zgoraj predlagali, najbolj pocen pa dober ucinek.
Če je ravno, ni zabavno.
hehe
pust remusa
ni vredn kesa dajat
jst ga mam na meganu, me je okol 400eur prso, hja, 3leta nazaj je biu edini z papirji.
kot birk pravi, katalizator pust, ce je kaput ga menjaj z keramicnim, vzam sredinski lonc vn, al ga pa menjaj z kterim bol odprtim.
jst mam sredinski lonc gor od mitsubishija pa remus zadi, wauuuu, ko to boli
birk, pazi se me, ni honda je pa noro
lp
pust remusa
ni vredn kesa dajat
jst ga mam na meganu, me je okol 400eur prso, hja, 3leta nazaj je biu edini z papirji.
kot birk pravi, katalizator pust, ce je kaput ga menjaj z keramicnim, vzam sredinski lonc vn, al ga pa menjaj z kterim bol odprtim.
jst mam sredinski lonc gor od mitsubishija pa remus zadi, wauuuu, ko to boli
birk, pazi se me, ni honda je pa noro
lp
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica