Temnenje stekel
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kle mas enga pacienta...FRooTEG napisal/-a:Lesnik ( foliatec) mi je reku 200 Eur
Trebnje ( nevemkajjeze) 230 EUR :S
LLumarka nećem![]()
Grem se glassteam povprasat za kolk zatemnijo !
Lp FRooT!
JOVO 031 77 88 51
Tip obvlada... Pa se pocen je.
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
- killah bee
Ce je to bleki, je res blekiKrizi napisal/-a:Kle mas enga pacienta...FRooTEG napisal/-a:Lesnik ( foliatec) mi je reku 200 Eur
LLumarka neæem![]()
Lp FRooT!
JOVO 031 77 88 51
Tip obvlada... Pa se pocen je.
Tep je Grega delu, ce se ne motm...killah bee napisal/-a:Ce je to bleki, je res blekiKrizi napisal/-a:Kle mas enga pacienta...FRooTEG napisal/-a:Lesnik ( foliatec) mi je reku 200 Eur
LLumarka neæem![]()
Lp FRooT!
JOVO 031 77 88 51
Tip obvlada... Pa se pocen je.Men je **** naredu. Pa se baje fehta folije od ta dobrih oz. tapravih folijasev
...prej bo dala, prej bo frej...
je kdo kaj bral novi zakon? a to ze velja?
mislim, da ne velja, saj bi ga potem nasel v uradnem listu...(sem eno uro iskal, pa nic pametnega). Ne najdem niti znamenitega odstavka, da mora biti najvec 10/55/55 zatemnjeno, pise vsepovsod da naj bo prepustnost svetlobe najmanj 30%
Torej veljaven 12. clen pravilnika o napravah in opremi vozil v cestnem prometu (Ur.l. RS 17/00):
Pa se v tem dokumentu, ki ga je jurre dal na net niti ni smiselno, da za vetrobransko steklo velja 75% prepustnost, po domace 25% zatemnitve, prednja bocna pa 70% oziroma 30% temnenja...kaj pa zadaj??
Na tem ministrstvu nekaj ne stima..

Torej veljaven 12. clen pravilnika o napravah in opremi vozil v cestnem prometu (Ur.l. RS 17/00):
V naslenji dopolnitvi oziroma spremembi se 12. clen ne spremeni.(1) Vetrobransko steklo in prednja bocna stekla (pri vozniku in sovozniku) ne smejo biti zatemnjena bolj, kot to dolocajo homologacijski predpisi. Izjema je le ozek pas na zgornjem robu vetrobranskega stekla, ki je namenjen zasciti pred soncem.
(2) Druga stekla na vozilu so lahko zatemnjena do te mere, da prepuscajo se najmanj 30 % svetlobe.
(3) Predpisanih svetlobnih naprav na vozilu ni dovoljeno zaslanjati, jim zmanjsevati svetilnosti ali jim spreminjati barve oddane svetlobe.
Pa se v tem dokumentu, ki ga je jurre dal na net niti ni smiselno, da za vetrobransko steklo velja 75% prepustnost, po domace 25% zatemnitve, prednja bocna pa 70% oziroma 30% temnenja...kaj pa zadaj??
Na tem ministrstvu nekaj ne stima..

- killah bee
ja, sj ravno to mi ni jasno, 75% za vetrobansko..wtf 
ce pogledas link, se pa dokument nahaja na strani od ministrstva...http://www.mzp.gov.si/
ce pogledas link, se pa dokument nahaja na strani od ministrstva...http://www.mzp.gov.si/
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
hm hm...zadeva je objavljena v uradnem listu
stran 88 oz:
Stran 11376 / St. 82 / 10. 9. 2007 Uradni list Republike Slovenije
uradni list
objavljeno 10.9., velja 15ti dan po objavi...
Stran 11376 / St. 82 / 10. 9. 2007 Uradni list Republike Slovenije
uradni list
objavljeno 10.9., velja 15ti dan po objavi...