TEMPERATURA

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

No evo, sem iz daljse voznje. Ne vem al nej se zjokam al smejem. Temperatura je kljub ogretosti motorja na nuli. Potem jo nabije skoraj do konca. Vmes se ustavi tam kjer bi morala bit....pa pade spet na nulo in tako niha poljubno naprej.... :) Avto v prostem teku pa kar dodaja gas, se zaganja. Sicer minimalno ampak to ni prav.

To se dogaj po tem ko sem "preslatal" vse kontakte pri motorju-konektor na senzorju temperature, pa pri senzorju pretoka goriva....vse se mi je zdelo uredu in tudi nic posebnega nisem delal na tem razen da sem snel in znova nataknil nazaj....Sedaj pa imam cist drug avto ....

Bojci senzor temperature je bil menjan mesec nazaj, cisto nov je gor. Zgleda da je na kontaktih nekaj, pa sem zdej razmajal vseskupaj...

Bojci a imas kak drug predlog.? Ali pa kdo drug??

LN
dolenc

Danes ponovno razdrl pol Lagune. Enak postopek kot zadnjic, s tem da sem ven vzel senzor temperature, kontakt na tem senzorju se enkrat pregledal, sestavil nazaj in avto gre kot urca. Temperatura na mestu, obrati na mestu....

Ne vem. Nic vec jasno :) :)

Zgleda da je rabla malo pozornosti.... :)
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

zudi avtu je potrebno vcasih posvetit malo vec pozornosti :D

Menjan je lahko bil, kontakti so pa velikokrat problem...pri vseh aparaturah, ki so nizke napetosti.
Slika
dolenc

Ampak na servisu pa kljub vsemu zelo zaupajo v te kontakte in jih niti ne dotaknejo.
Odgovori