Clio nima moči
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ce bi sla cinspula bi tud v prostem teku motor kaslu. Motorcek prostega teka je samo za prosti tek, zato se mu tud rece motorcek prostega teka. Ta samo spusca zrak mimo lopute da so pravi obratimiko 55 napisal/-a:kaj pa ce je motorcek prostega tega. isti problem pri meni - cin spula sla. diagnostika jo je pokazala.
Enigma motorsport
R19 Jst nisem mehanik za avtomobile!
Vceraj sem sel v hribe obup, kmalu ko sem zapeljal iz Celovske na avtocesto sem ugotovil, da je max hitrost kar jo premore 1.4 clio s 75KM 100km/h po stevcu, po klancu navzdol sem se peljal celo 10 vec.
Potem pa je bila tu se najtezja preizkusnja Vrsic
Prisel sem do vrha, res pa da vec kot 40 ni slo.
Ko je avto potem v Zadnjici stal cel dan v senci, se je ohladil. Nazaj pa spet cez Vrsic. Dokljer je bil avto hladen je v hrib vlekel skoraj normalno v 3-ji brzini. Malo pred vrhom pa je bil ze segret pa spet samo v prvi.
Ugotovitev:
Ko je avto hladen gre vse skoraj normalno
, ko se segreje OJEJ 
Vceraj sem sel v hribe obup, kmalu ko sem zapeljal iz Celovske na avtocesto sem ugotovil, da je max hitrost kar jo premore 1.4 clio s 75KM 100km/h po stevcu, po klancu navzdol sem se peljal celo 10 vec.
Potem pa je bila tu se najtezja preizkusnja Vrsic
Ko je avto potem v Zadnjici stal cel dan v senci, se je ohladil. Nazaj pa spet cez Vrsic. Dokljer je bil avto hladen je v hrib vlekel skoraj normalno v 3-ji brzini. Malo pred vrhom pa je bil ze segret pa spet samo v prvi.
Ugotovitev:
Ko je avto hladen gre vse skoraj normalno
Lp, mkonci