Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
Se bom potrudu in enkat digica sposodu pa sliku ce bo se takrt v taksnm stanju
Drugace pa glava je v dobrem stanju, skrbijo me edino odmicne, sedisca odmicnih ozr "lezaji" odmicnih so malo popraskani. Ampak nic hujsega. Odmicne so kot nove. Je to velika napaka ozr tezava ali pustim tako ali grem polirat...?
eh...jest se nebi tolk sekiral. Glava je Alu, odmicne pa iz jekla tko da ce so lezaji pa odmikaci na odmicni kul potem pusti.Ziiga napisal/-a:Se bom potrudu in enkat digica sposodu pa sliku ce bo se takrt v taksnm stanjuDrugace pa glava je v dobrem stanju, skrbijo me edino odmicne, sedisca odmicnih ozr "lezaji" odmicnih so malo popraskani. Ampak nic hujsega. Odmicne so kot nove. Je to velika napaka ozr tezava ali pustim tako ali grem polirat...?
Enigma motorsport
Lepo, lepo... Jaz tudi danes podiram masinco. Hladilnik pa nosilce si dobil?
Mogoce bom se jaz prilepil kako slikico, ko se bomo izzivljali nad ubogim F7R.
Se nekaj sem se spomnil. Ta masina, ki jo imas je iz R19 ali iz Cliota? Ker ce je iz R19 imas sesalni kolektor drugace usmerjen in bos imel probleme z airboxom(na slikcah je tisti del odrezan pa se ne da pogledat).
Mogoce bom se jaz prilepil kako slikico, ko se bomo izzivljali nad ubogim F7R.
Se nekaj sem se spomnil. Ta masina, ki jo imas je iz R19 ali iz Cliota? Ker ce je iz R19 imas sesalni kolektor drugace usmerjen in bos imel probleme z airboxom(na slikcah je tisti del odrezan pa se ne da pogledat).
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

- Primož Five
- Kraj: Logatec
No sej v glavnem je razlika med kolektorjema v tem, da imata na razlicnih koncih cevcice za senzorje in pa bolj pomembna, da je pri cliotu nastavek za airbox zakrivljen navzdol, od R19 pa ne. Britanci uporabljajo kolektor od R19, ko delajo IC, ki gre tam pri sipi. Nardis en nastavek pa potegnes cevi do prostora kjer je drugace posoda za vodo za sipe in voila, cold air intake!
No minus je ker je s tem filter precej oddaljen od lopute, je pa prednost, da ti ostanejo meglenke ali sprednja leva luc, ce si ekstremist. Jaz razmisljam, kako bi speljal cev od tistega majhnega pokrovcka, ki je zraven meglenke. Samo kot gledam je tam okoli en kup cevk in kabelckov tako da me malo skrbi fi cevi in s tem pretok. Ne bi namrec rad zgubljal konjev zaradi toplega zraka, po drugi strani je pa zvok z sportakom tkooooooo huuuuud!!! Kako bos to kej ti resu? Bos mel standardni box al bos kej izumljal? 
Clio 2.0 16V Williams 94'

Dete hvala in zelo prav so mi prisli, ceprav le dva, ampak le ta dva zelo pomembna
Se bova enkrat zmenila glede tega
robi1000 vem, in to tudi je, samo gre see zaradi ostalih delov. Ceprav sedaj je cedalje bolj ocitno, da je od cliasa
Le glava je vrjetno od 19ke
saj ji manjka ena luknja za srauf nosilca motorja, ampak to bomo ze nekako uredili, moramo 
robi1000 vem, in to tudi je, samo gre see zaradi ostalih delov. Ceprav sedaj je cedalje bolj ocitno, da je od cliasa
-
R5Gt turbo
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika