Dodatek k bencinu - STP

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Prezgodaj zjutraj je se, da bi ugotovil, al se delas norca al resno mislis. :roll:

Zato: fergazr je po slovensko uplinjac, ki dela to, kar ime samo pove, torej mesa gorivo in zrak v pravilno razmerje.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Je probal kdo to z dizlom? Ker sem videl, da obstaja cistilec tudi za traktorje :D
dr. jAcKaSS

Odgovor Napisal/-a dr. jAcKaSS »

sLOVEnec: To vem, sam mi ni cist jasno, ker mi je en razlagu, da dons avtomobili z direktnim vbrizgom nimajo vec fergazerjev. Oz. pol je neki mutil da jih majo pa nimajo. In nakonc mi ni blo vec nc jasn a moj Megane 1 l.02 ma fergazr al ne.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

dr. jAcKaSS napisal/-a:sLOVEnec: To vem, sam mi ni cist jasno, ker mi je en razlagu, da dons avtomobili z direktnim vbrizgom nimajo vec fergazerjev. Oz. pol je neki mutil da jih majo pa nimajo. In nakonc mi ni blo vec nc jasn a moj Megane 1 l.02 ma fergazr al ne.
Ne ga nima,mas direktn ubrizg.
dr. jAcKaSS

nightmare: Hvala!

No sej to me je mal begal. Pol zame itak pride v postev sam uno cistilo za sobe.
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

Teh STP cistilcev je pa eno malo morje - sem danes v Sparu malo gledal: po cca 5Eur/kom so recimo za ciscenje zgolj injektorjev ali pa za ciscenje ventilov ali pa za vezavo vode ipd ..
Potem je pa en "univerzalen" STP cleaner za cca 12,5Eur - ki pa ocisci vse prej navedeno ...

bbb?? kaj pol kupit?
OK

LP

Primo?ć
dr. jAcKaSS

Js sm isto sprasvou nekaj postov nazaj. Poglej prejsno stran.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

No kje se da zdej tole zadevo kupit? Pa rad bi enega preizkusenega, da nebom ene buce v sparu kupil. Preko neta lih nebi, ker me se 1x tok pride postnina. Petrol tudi nic nima...
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Jaz sem glih tistega v sparu kupil.Majo za dizle in za bencinarje.Da se enkrat napisem.Meni je injektor tako bil zabasani, da ko sem malo bolj stsnil pedalo za plin mi je avto enostavno zadusil da je skoraj crknil,nato pa je sledil nenaden pospesek kot da bi avto mel NOS.In potem sem vlil to cistilo in po priblizno 15-stih kilometrih se je stvar totalno popravila in od tistega casa naprej vlivam v vsak avto na 10000km. :wink:
Uporabniški avatar
Citroenovc

Tadej napisal/-a:No kje se da zdej tole zadevo kupit? Pa rad bi enega preizkusenega, da nebom ene buce v sparu kupil. Preko neta lih nebi, ker me se 1x tok pride postnina. Petrol tudi nic nima...
Ja STP zagotovo ravno v Sparu (pa verjetno se kje) - cca 12,5Eur je ta "allrounder", posamezna cistila so po cca 5Eur ...
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

zizek napisal/-a:Jaz sem glih tistega v sparu kupil.Majo za dizle in za bencinarje.Da se enkrat napisem.Meni je injektor tako bil zabasani, da ko sem malo bolj stsnil pedalo za plin mi je avto enostavno zadusil da je skoraj crknil,nato pa je sledil nenaden pospesek kot da bi avto mel NOS.In potem sem vlil to cistilo in po priblizno 15-stih kilometrih se je stvar totalno popravila in od tistega casa naprej vlivam v vsak avto na 10000km. :wink:
Pol pa prosim napisi tocno katerega uporabljas
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Jst sm kupil od STP-ja v sparu...za benz motorje in cisti vse!

Mi pa res manj pozre zdj k je not. Upam, da bo tut se mal casa pol k bom ta tank spraznu.

http://www.stp.com/fuel_cfsc.html...sam mal drgac gor pise..
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Ja od STP-ja.Ta crni je za mojga.
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Prevozil sm 80km vec, od kar sm dal notr tale STP. Fajn :D
Uporabniški avatar
Citroenovc

A ima kdo zdaj iz prakse izkusnjo - kaj se zgodi z oljem - je potem zrelo za menjavo ali ne? da vidim, a naj to ASAP vlijem ali recimo 1-2 tanka pred redno menjavo olja (ki bo na vrsti cez cca 3k km) ...
OK

LP

Primo?ć
Odgovori