Zato: fergazr je po slovensko uplinjac, ki dela to, kar ime samo pove, torej mesa gorivo in zrak v pravilno razmerje.
Dodatek k bencinu - STP
-
dr. jAcKaSS
-
dr. jAcKaSS
- Citroenovc
Teh STP cistilcev je pa eno malo morje - sem danes v Sparu malo gledal: po cca 5Eur/kom so recimo za ciscenje zgolj injektorjev ali pa za ciscenje ventilov ali pa za vezavo vode ipd ..
Potem je pa en "univerzalen" STP cleaner za cca 12,5Eur - ki pa ocisci vse prej navedeno ...
bbb?? kaj pol kupit?
Potem je pa en "univerzalen" STP cleaner za cca 12,5Eur - ki pa ocisci vse prej navedeno ...
bbb?? kaj pol kupit?
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
-
dr. jAcKaSS
Jaz sem glih tistega v sparu kupil.Majo za dizle in za bencinarje.Da se enkrat napisem.Meni je injektor tako bil zabasani, da ko sem malo bolj stsnil pedalo za plin mi je avto enostavno zadusil da je skoraj crknil,nato pa je sledil nenaden pospesek kot da bi avto mel NOS.In potem sem vlil to cistilo in po priblizno 15-stih kilometrih se je stvar totalno popravila in od tistega casa naprej vlivam v vsak avto na 10000km. 
- Citroenovc
Ja STP zagotovo ravno v Sparu (pa verjetno se kje) - cca 12,5Eur je ta "allrounder", posamezna cistila so po cca 5Eur ...Tadej napisal/-a:No kje se da zdej tole zadevo kupit? Pa rad bi enega preizkusenega, da nebom ene buce v sparu kupil. Preko neta lih nebi, ker me se 1x tok pride postnina. Petrol tudi nic nima...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
Pol pa prosim napisi tocno katerega uporabljaszizek napisal/-a:Jaz sem glih tistega v sparu kupil.Majo za dizle in za bencinarje.Da se enkrat napisem.Meni je injektor tako bil zabasani, da ko sem malo bolj stsnil pedalo za plin mi je avto enostavno zadusil da je skoraj crknil,nato pa je sledil nenaden pospesek kot da bi avto mel NOS.In potem sem vlil to cistilo in po priblizno 15-stih kilometrih se je stvar totalno popravila in od tistega casa naprej vlivam v vsak avto na 10000km.
Jst sm kupil od STP-ja v sparu...za benz motorje in cisti vse!
Mi pa res manj pozre zdj k je not. Upam, da bo tut se mal casa pol k bom ta tank spraznu.
http://www.stp.com/fuel_cfsc.html...sam mal drgac gor pise..
Mi pa res manj pozre zdj k je not. Upam, da bo tut se mal casa pol k bom ta tank spraznu.
http://www.stp.com/fuel_cfsc.html...sam mal drgac gor pise..
- Citroenovc