lp
Dejan
Kot sem ze rekel, modificirati se racunalnika zal ne da...kar pomeni da se tudi ne da povecati dotoka nafte. Mislim da bi bila edina resitev kaksen modul, vendar pa zal ne dajo taksnih razultatov kot samo preprogramiranje racunalnika.ROkI^ napisal/-a:lp!
lahko poves kaj vec o tem, komu dati to delati, kaksna so tveganja za avto, itd itd ( imam pa avto se v garanciji 4 leta, tako da me zanima tudi, kako je z garancijo ) , imam pa clio storia letnik 2007, 50kw, 1.5 dCi , ce te zanima se kaj vec podatkov me lahko na PM . Me pa res ful zanima, kako je z tem ( 50kw je definitivno premalo za ta avto )
Najlepsa hvala, Rok

Saj jaz sm mislu, da naj se dvigne pritisk samo v primeru reprogramacije oz. da se nastavi pravo mesanco nafte in zrakaDrmo napisal/-a:Ne se prevec zezat sam s tem dvigom pritiska, ker racunalnik se vedno dodaja enako kolicino bencina zaradi tega pa pride do prerevne mesanice in ti prezge svece, bat in gre vse papa...
Tist senzor je z razlogom tm. Jest se nebi igral tkole. Za tistih par konjicev vec se ne splaca. Bolje ornk narest pa je
Normalno. Tovarniske nastavitve so najbolj optimalne za najdaljso zivljensko dobo.ROkI^ napisal/-a:se pravi, ce sm prav zastopo...
1. Reprogramiranje racunalnika ( chiptuning ) +
2. Spremenitev boosta turbine na cca 1.3 bara
= cca 100 konjev ?
Pa to zmanjsa zivljensko dobo motorja ali turbine ?
Ce je Broker prodal tazadnga RS-a zarad tvojga cipanga dizla potem ves d si "mal" pa res prdobu na mociFastDay napisal/-a:ja od bemfe bom dal k je kar prikladen za cliota .....no prirastka vrjetno nebo veliko ....bo pa vrjetno lazje dihalMark napisal/-a:in koliko racunas, da bos dobil z menjavo IC? Kaj bos dal od bemfe?
A to je bil razlog prodajeFigo napisal/-a:Ce je Broker prodal tazadnga RS-a zarad tvojga cipanga dizla potem ves d si "mal" pa res prdobu na mociFastDay napisal/-a:ja od bemfe bom dal k je kar prikladen za cliota .....no prirastka vrjetno nebo veliko ....bo pa vrjetno lazje dihalMark napisal/-a:in koliko racunas, da bos dobil z menjavo IC? Kaj bos dal od bemfe?
Jop, med drugim tui ta razlog ja....se je kr zrl zarad gorjancev jaFastDay napisal/-a:A to je bil razlog prodajeFigo napisal/-a:Ce je Broker prodal tazadnga RS-a zarad tvojga cipanga dizla potem ves d si "mal" pa res prdobu na mociFastDay napisal/-a: ja od bemfe bom dal k je kar prikladen za cliota .....no prirastka vrjetno nebo veliko ....bo pa vrjetno lazje dihal