Poceni optika

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

clio_dizel napisal/-a:

@linat: ko gre avto naravnost in spustis volan je vazn da ohranja smer (naravnost seveda). to pomen da je optika OK. in ce mas v tem primeru postrani volan, je to "samo" lepotna napaka. se pa strinjam s tabo da jim gres zatezit naj ti se to zrihtajo, ce si ze placala - pac volan je oblikovan v kaksni legi naj bo ko gre avto naravnost.
Je le "lepotna napakica". In se to ne tako ocitna, ampak jaz pac opazim... Sej najbrz kompliciram, ampak moj avto je, jaz ga vzdrzujem, in ko za nekaj placam, pac pricakujem, da je narejeno tako, kot mora biti.... Zgleda je dan danes to ze kar prevec za pricakovat.
dr. jAcKaSS

Odgovor Napisal/-a dr. jAcKaSS »

Zdej mi je zou, da sm sploh pelu na AMZS, k vidm, da so drugi servisi boljsi.

Jah js sm kr pelu nazaj, mu zamoril, je on nastavu, je blo spet postran, pol je pa reku no dej nastav si sam in sm si sam nastavu bolj ali manj naravnost. Sam mislm da sm kr kul nastavu.

Sam drgac pa, ce mate moznost kje drgje to narest, vm priporocam koga druzga ne AMZS.
Uporabniški avatar
linat

Drmo napisal/-a:Morte pa tud vedt da klub temu da je optika tipi top avto se vedno lahko vlece v eno stran. Krivec je guma, ki iam pac napako da vlece.
Moj avto gre lepo naravnost, nic ne vlece nikamor. Sam volan ni takrat cist v nulo naravnost.

:?
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

ne vem no...jaz pa imam na AMZS v MB z optiko zelo dobre izkusnje. :roll:
pa se tretjic bom sel k njim, ko bom dal druge amortizerje noter....ko bo se nizje.
Slika
Uporabniški avatar
linat

Bojci napisal/-a:ne vem no...jaz pa imam na AMZS v MB z optiko zelo dobre izkusnje. :roll:
pa se tretjic bom sel k njim, ko bom dal druge amortizerje noter....ko bo se nizje.
Midva z jackassom mava zgleda z LJ AMZSjem probleme...
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Bojci koliko pa stane optika pri AMZS MB?
hovi

Odgovor Napisal/-a hovi »

Kje v okolici MB pa bi se dalo dobit dobro in poceni porihtano optiko podvozja?
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

AMZS v MB dela poceni in dobro.

Jaz sem dal 28 EUR, s tewm, da mi je nastavljal z ene strani in se clanski popust sem koristil. Za neclana bi me stalio 35 EUR.
Slika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

U mater ste dragi. Pri nas na Otoccu imamo clani ceno 18.92eur, neclani pa 20% vec.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Duli napisal/-a:U mater ste dragi. Pri nas na Otoccu imamo clani ceno 18.92eur, neclani pa 20% vec.
glih napisat sm mislu ... jst tud peljem na otocec na amzs ... sicer poslusam pol ure pametvanja kaksna bedarija je spuscen avto, ampak za 19 evrov je pa zrihtano tko kot mora bit ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Clio1,4
Kraj: Kranj, Planina

Odgovor Napisal/-a Clio1,4 »

linat napisal/-a:Kar se tice optike.... pa da ne odpiram nove teme...
Menjali so mi koncnike. Pol sem morala pa optiko it delat in sem sla na AMZS.
Placala sem 35 eur, potem pa se odpeljem, pa vidim, da je volan zamaknjen malce v desno, a avto gre naravnost. Ce ga postavim v pravilni polozaj, pa gre avto v levo.
OK, sicer je za malenkost zamaknjeno, ampak a je bla optika sploh narejena???! En izpis so mi sicer dali in ko sem jih klicala, so rekli, da ta zamik nic ne pomeni, kao se nikoli v nulo ne more se volan poleg vsega nastelat. Rekel mi je, da ce me ne moti ful, da je brezveze spet stelat se volan....

Ne vem no, kaj vi mislite?

Dam jim 35 eur,. pol mam pa se volan postrani.... :?
Ce je avto prej imel normalno nastavljen volan, mora imet tud zdaj po narejeni optiki, ker to kar imas sedaj pomeni povrsno delo. Za tistega, ki je v delavnici je vseeno, za tebe ki vozis avto pa nikakor.
Sam bi sel takoj nazaj in dal to pod reklamacijo - bil je na sredini in hocem, da je zdaj tudi. Zelo neugoden je obcutek, ce je volan malce postrani in nikakor ni samo lepotna napaka. Drugace bi pri novih avtih kar od dalec metali volane na drog, tako pa ima vsak avto pritrjen volan tako, kot mora biti. REKLAMACIJA in odprava napake. Je pa to cista povrsnost. naslednjic se jih izogni na dalec in beri v teh postih kje dobro opravijo optiko.
Pa srečno na cesti, ali kjerkoli ste!

Slika
Odgovori