Poceni optika

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Poceni optika

Odgovor Napisal/-a Tadej »

V blizini Ljubljane... Koliko eur?
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Moje mnenje je da bolje da isces dobro optiko in ne poceni (no lahko je tudi dobra poceni), ker jst sem bil do zdej pri dveh, kjer je bila cena ista in pri enem so naredili kot se sika, pri drugem pa se jim je rahlo jebal, zrihtal so ampak medtem unicl manseto na volanski letvi.
Dobro so mi naredl pri Ducman-u, samo se pa nahaja pri Polzeli ce se tu ljubi vozit, je pa skoraj cisto pri izvozu iz avtoceste Polzela/Sempeter. Tu sem bil ze mislim da 4x in vedno je delal optiko isti clovek in vedno je naredil u nulo, tako da priporocam.
Aja cena pa je bla mislim da 6.000 bivsih SIT se pravi bi moglo bit zdej nekje okoli 25 EUR.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

LPP ... nevem ce majo tudi za osebne samo fotr je sov za tovornak delat... isto optiko in so mu ful dobr porihtal.... prasi ce majo tut za osebna vozila :wink:
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

avtoservis Lustrek - Medvode

naredijo za 5000 sit, ce je vse OK(da ni treba kej gret) :lol: oz. sedaj 20 - 25EUR
http://avtoservis-lustrek.informacija.net/
RS-sport
Uporabniški avatar
collector
Kraj: Selo pri Ihanu

Odgovor Napisal/-a collector »

Gregorc menges. Novembra 6000sit. V redu so naredil!
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Uporabniški avatar
Tadej

Ali ima kdo kake izkusnje s Spanom?
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Ja baje, da on naredi dobr...ampak stane tm okoli 7k bivsih.
Uporabniški avatar
Tadej

33eur pride komplet optika pri Spanu
Uporabniški avatar
Tadej

Evo sem bil dans tam in so res lepo organizirani. Pustis kljuc in telefonsko in gres... Razlike pa ne opazim, upam samo da gum ne bo rediralo, ker te so prestare, da bi kaj opazil...
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

Kar se tice optike.... pa da ne odpiram nove teme...
Menjali so mi koncnike. Pol sem morala pa optiko it delat in sem sla na AMZS.
Placala sem 35 eur, potem pa se odpeljem, pa vidim, da je volan zamaknjen malce v desno, a avto gre naravnost. Ce ga postavim v pravilni polozaj, pa gre avto v levo.
OK, sicer je za malenkost zamaknjeno, ampak a je bla optika sploh narejena???! En izpis so mi sicer dali in ko sem jih klicala, so rekli, da ta zamik nic ne pomeni, kao se nikoli v nulo ne more se volan poleg vsega nastelat. Rekel mi je, da ce me ne moti ful, da je brezveze spet stelat se volan....

Ne vem no, kaj vi mislite?

Dam jim 35 eur,. pol mam pa se volan postrani.... :?
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Jst sem tudi pri Ducmanu delal optiko in je naredil tako kot se sika. Poba, ki je delal mi je povedal veliko koristnih informacij in vse se je dalo dogovorit 8)

Uradna cena je pa 30eur.
atomant

Odgovor Napisal/-a atomant »

linat napisal/-a:Kar se tice optike.... pa da ne odpiram nove teme...
Placala sem 35 eur, potem pa se odpeljem, pa vidim, da je volan zamaknjen malce v desno, a avto gre naravnost. Ce ga postavim v pravilni polozaj, pa gre avto v levo.
OK, sicer je za malenkost zamaknjeno, ampak a je bla optika sploh narejena???! En izpis so mi sicer dali in ko sem jih klicala, so rekli, da ta zamik nic ne pomeni, kao se nikoli v nulo ne more se volan poleg vsega nastelat. Rekel mi je, da ce me ne moti ful, da je brezveze spet stelat se volan....

Volan ti mora ravno stat. Jaz osebno sem vedno delal optiko v AMZS Maribor in so mi vedno postimali v nulo. Ti pa zahtevaj da ti poravnajo volan.
rame

Odgovor Napisal/-a rame »

Pri spanu sem delal optiko pred kratkim in sem bil nezadovoljen ker sem se stirikrat vrnil pa se ni bilo dobro tako da sem moral poiskati drugega optika.
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

atomant napisal/-a:
linat napisal/-a:Kar se tice optike.... pa da ne odpiram nove teme...

Volan ti mora ravno stat. Jaz osebno sem vedno delal optiko v AMZS Maribor in so mi vedno postimali v nulo. Ti pa zahtevaj da ti poravnajo volan.
Hvala! Drug teden jim grem zatezit!! :twisted:
Joj bodo spet veseli k jim bo blondinka prsla sikat....
:evil:
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

rame napisal/-a:Pri spanu sem delal optiko pred kratkim in sem bil nezadovoljen ker sem se stirikrat vrnil pa se ni bilo dobro tako da sem moral poiskati drugega optika.
Jaz sem tud delal pri spanu, ker sem rabil papir za homologacijo fedrov, sam je avto se zmeri mal vlekl. Nazaj nism hodu ampak samo doma postimu (ne sprasvat kako) in avto gre naravnost in tut gum ne pobira...

@linat: ko gre avto naravnost in spustis volan je vazn da ohranja smer (naravnost seveda). to pomen da je optika OK. in ce mas v tem primeru postrani volan, je to "samo" lepotna napaka. se pa strinjam s tabo da jim gres zatezit naj ti se to zrihtajo, ce si ze placala - pac volan je oblikovan v kaksni legi naj bo ko gre avto naravnost.
Odgovori