Izguba moci ?
Izguba moci ?
opazil sem da moj megan izgublja moc pri vklopljeni klimi. Gre za megana letnik 98 1,6 motor letnik 98 oprema Alize.
Kaj je narobe?
Ko grem v klanec mi pomankuje moci kot da nekaj ne dela vredu?
Kaj je narobe?
Ko grem v klanec mi pomankuje moci kot da nekaj ne dela vredu?
kot sem napisal sem menjal kompresor za novega. zadeva okoli moci je bocjsa samo se vedno se pozna vklop klime ampak samo pri mestni voznji na avtocesti je sedaj prakticno ne opazim prej pa mi je avto kar posteno cukal.
Glede na to, d aimam dizla 1,9 dci 120km me pa zanima zakaj se je glas motorja spremenil prej ko je bil avto novejsi prakticno pri prostem teku nisi locil, da gre za dizla sedaj ga pa kar dobro slisim, tudi ko ga malo bolj pritisnem ima nek tak globok debel zvok, kot d abi bil pocen izpuh samo sem ga pregledalpa je cel, ampak potegne pa kot se sika. Ima kdo idejo kaj bi to bilo?
Glede na to, d aimam dizla 1,9 dci 120km me pa zanima zakaj se je glas motorja spremenil prej ko je bil avto novejsi prakticno pri prostem teku nisi locil, da gre za dizla sedaj ga pa kar dobro slisim, tudi ko ga malo bolj pritisnem ima nek tak globok debel zvok, kot d abi bil pocen izpuh samo sem ga pregledalpa je cel, ampak potegne pa kot se sika. Ima kdo idejo kaj bi to bilo?