Zanima me ,ali bi moji laguni 1.9 dti bolj pasalo olje elf Turbo disel 10w-40 ali excellium 5w-40
Sem gledav na bolohi cena je skor ista okol 25eur 5 litrov
Ja pa kaj se.iro napisal/-a:Tudi sam sem premisljeval o nakupu na bolhi samo ko sem prebral da kvaliteta olja kupljenega na bolhi slabsa kot tistega iz trgovine ....
Ja saj embalaza je lahko ista....Jaz govorim za vsebino ....Tommy28 napisal/-a:Ja pa kaj se.iro napisal/-a:Tudi sam sem premisljeval o nakupu na bolhi samo ko sem prebral da kvaliteta olja kupljenega na bolhi slabsa kot tistega iz trgovine ....
Js sm kupil 1000 litrov pakirano po 1 liter. Kakovost je ista. ( original embalaza). Preverjeno.
Sam ne po taki ceni k je na anetu in bolhi. Bilo je veliko ceneje.
Drugace pa predlagam elf excelium.
Jst mam zdej noter castrol softec txt, pa se avto nic ne pritozuje. Imam pa dci-ja ( 75kw). Popije ga tudi nic ne, tko da bom v nadaljne kar castrola noter dajal.Imam pa obcutek, da je tudi za oddtenek manjsa poraba.
prej 5 do 5,3 lit/100km, zdaj z castrolom 4,5 do 4,9 lit/100km.( pa ista voznja, iste relacije, poleti, pozimi).
Kpl je original!!!iro napisal/-a:Sej je lahko original embalaza, sam jaz govorim o vsebini ....Mark napisal/-a:Ce je orginal zaprto nima kaj bit... .Pomoje zopet neke "babje cence"