elf turbo disel

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
lagun
Kraj: okolica lj

elf turbo disel

Odgovor Napisal/-a lagun »

LP :P
Zanima me ,ali bi moji laguni 1.9 dti bolj pasalo olje elf Turbo disel 10w-40 ali excellium 5w-40 :?:
Sem gledav na bolohi cena je skor ista okol 25eur 5 litrov 8)
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Tudi sam sem premisljeval o nakupu na bolhi samo ko sem prebral da kvaliteta olja kupljenega na bolhi slabsa kot tistega iz trgovine ....
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

iro napisal/-a:Tudi sam sem premisljeval o nakupu na bolhi samo ko sem prebral da kvaliteta olja kupljenega na bolhi slabsa kot tistega iz trgovine ....
Ja pa kaj se.
Js sm kupil 1000 litrov pakirano po 1 liter. Kakovost je ista. ( original embalaza). Preverjeno.
Sam ne po taki ceni k je na anetu in bolhi. Bilo je veliko ceneje.

Drugace pa predlagam elf excelium.
Jst mam zdej noter castrol softec txt, pa se avto nic ne pritozuje. Imam pa dci-ja ( 75kw). Popije ga tudi nic ne, tko da bom v nadaljne kar castrola noter dajal.Imam pa obcutek, da je tudi za oddtenek manjsa poraba.
prej 5 do 5,3 lit/100km, zdaj z castrolom 4,5 do 4,9 lit/100km.( pa ista voznja, iste relacije, poleti, pozimi).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Po mojem je tist turbo dizel za trakotrje olje, zato mam jst skoz Excelliuma not. Fora je pa v tem, da je vcasih bil v Leclercu vsaj za 30% cenej kot na Renault servisu, zdej je pa enaka cena, mogoce 5% razlike, kr neki...
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Tommy28 napisal/-a:
iro napisal/-a:Tudi sam sem premisljeval o nakupu na bolhi samo ko sem prebral da kvaliteta olja kupljenega na bolhi slabsa kot tistega iz trgovine ....
Ja pa kaj se.
Js sm kupil 1000 litrov pakirano po 1 liter. Kakovost je ista. ( original embalaza). Preverjeno.
Sam ne po taki ceni k je na anetu in bolhi. Bilo je veliko ceneje.

Drugace pa predlagam elf excelium.
Jst mam zdej noter castrol softec txt, pa se avto nic ne pritozuje. Imam pa dci-ja ( 75kw). Popije ga tudi nic ne, tko da bom v nadaljne kar castrola noter dajal.Imam pa obcutek, da je tudi za oddtenek manjsa poraba.
prej 5 do 5,3 lit/100km, zdaj z castrolom 4,5 do 4,9 lit/100km.( pa ista voznja, iste relacije, poleti, pozimi).
Ja saj embalaza je lahko ista....Jaz govorim za vsebino ....
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Ce je orginal zaprto nima kaj bit... .Pomoje zopet neke "babje cence"
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Mark napisal/-a:Ce je orginal zaprto nima kaj bit... .Pomoje zopet neke "babje cence"
Sej je lahko original embalaza, sam jaz govorim o vsebini ....
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

iro napisal/-a:
Mark napisal/-a:Ce je orginal zaprto nima kaj bit... .Pomoje zopet neke "babje cence"
Sej je lahko original embalaza, sam jaz govorim o vsebini ....
Kpl je original!!!
Embalaza in olje!!!
To je olje, ki ga drzava ni obdavcila, in nasi dilerji niso pobrali svojih marz, trgovine ravno tako ne, pol pa se kolicinski popust....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori