pomoce glede fergazerja....

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
anze

pomoce glede fergazerja....

Odgovor Napisal/-a anze »

tako je .... ob ciscenju fergazerja sem, se sam ne vem kako prestavil vijak, ki uravnava bencin, ki pride v fergazer ali pa da sem zaprl tistega ki dovaja zrak :roll: ....... zaradi tega mi sedaj obrati skacejo gor in dol ter ko dodam plin se ne zgodi nic kar naenkrat pa pospesi ko norc...... mehanikar mi je rekel da je potrebno nastavit fergazer....... zdaj pa ne vem kdo se s tem kaj ukvarja ker sem slisal, da je to baje kar tezaven postopek........ za pomoc bi vam bil res hvalezen :wink:
Slika Slika
madmitch
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madmitch »

Najdi kaksnega starega macka, ki se "slisi" masino. Ti bo sigurno znal nastelat.
Uporabniški avatar
anze

je se ena stvar.... to se mi dogaja samo pri dolocenih obratih od 850-3000 naprej pa mi ne nagaja vec....... pa recimo ko speljem iz mesta in pohodim plin do konca avto ne potegne takoj ampak kar caka potem pa naenkrat potegne...... bo to treba zrihtat ja :)
Slika Slika
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

anze napisal/-a:je se ena stvar.... to se mi dogaja samo pri dolocenih obratih od 850-3000 naprej pa mi ne nagaja vec....... pa recimo ko speljem iz mesta in pohodim plin do konca avto ne potegne takoj ampak kar caka potem pa naenkrat potegne...... bo to treba zrihtat ja :)
Jst mislim, da je najbolje odpeljati avto h kakemu staremu mehaniku, ki ga bo znal nastaviti v nulo.
Po moje, ce ne znas, ne bos nikoli nastavil pravilne zmesi zraka in bencina.
Je pa res da se ti zna na porabi poznat, ko bo enkrat nastavljen.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
anze

Tommy28 napisal/-a:
anze napisal/-a:je se ena stvar.... to se mi dogaja samo pri dolocenih obratih od 850-3000 naprej pa mi ne nagaja vec....... pa recimo ko speljem iz mesta in pohodim plin do konca avto ne potegne takoj ampak kar caka potem pa naenkrat potegne...... bo to treba zrihtat ja :)
Jst mislim, da je najbolje odpeljati avto h kakemu staremu mehaniku, ki ga bo znal nastaviti v nulo.
Po moje, ce ne znas, ne bos nikoli nastavil pravilne zmesi zraka in bencina.
Je pa res da se ti zna na porabi poznat, ko bo enkrat nastavljen.[/quote]

a to mislis spremembo v + ali - smislu?? :D
Slika Slika
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

anze napisal/-a:a to mislis spremembo v + ali - smislu?? :D
to je cist odvisn kako je sedaj nastavljen. ce je zdej prerevna mesanca, potem v -, drugace pa v +.

Drugace imas pa v Skofji Loki kojstra, ki ti v nulo nastavi fergazer (na podlagi izpusnih plinov)
Odgovori