pomoce glede fergazerja....
pomoce glede fergazerja....
tako je .... ob ciscenju fergazerja sem, se sam ne vem kako prestavil vijak, ki uravnava bencin, ki pride v fergazer ali pa da sem zaprl tistega ki dovaja zrak
....... zaradi tega mi sedaj obrati skacejo gor in dol ter ko dodam plin se ne zgodi nic kar naenkrat pa pospesi ko norc...... mehanikar mi je rekel da je potrebno nastavit fergazer....... zdaj pa ne vem kdo se s tem kaj ukvarja ker sem slisal, da je to baje kar tezaven postopek........ za pomoc bi vam bil res hvalezen 

Jst mislim, da je najbolje odpeljati avto h kakemu staremu mehaniku, ki ga bo znal nastaviti v nulo.anze napisal/-a:je se ena stvar.... to se mi dogaja samo pri dolocenih obratih od 850-3000 naprej pa mi ne nagaja vec....... pa recimo ko speljem iz mesta in pohodim plin do konca avto ne potegne takoj ampak kar caka potem pa naenkrat potegne...... bo to treba zrihtat ja
Po moje, ce ne znas, ne bos nikoli nastavil pravilne zmesi zraka in bencina.
Je pa res da se ti zna na porabi poznat, ko bo enkrat nastavljen.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Jst mislim, da je najbolje odpeljati avto h kakemu staremu mehaniku, ki ga bo znal nastaviti v nulo.Tommy28 napisal/-a:anze napisal/-a:je se ena stvar.... to se mi dogaja samo pri dolocenih obratih od 850-3000 naprej pa mi ne nagaja vec....... pa recimo ko speljem iz mesta in pohodim plin do konca avto ne potegne takoj ampak kar caka potem pa naenkrat potegne...... bo to treba zrihtat ja
Po moje, ce ne znas, ne bos nikoli nastavil pravilne zmesi zraka in bencina.
Je pa res da se ti zna na porabi poznat, ko bo enkrat nastavljen.[/quote]
a to mislis spremembo v + ali - smislu??