Ko je hladen in samo takrat, takoj po vzigu dodam gas, in kot da bi avto po malem trokiral. To traja recimo 5-10 sekund, potem je vse normalno in tudi ce avto ugasnem in spet vzgem, je stvar normalna.
Ima kdo kako idejo? Sicer se nisem povprasal na servisu. Bojim se da bo jutri odgovor: "saj to je normalno". Je pa avto popolnoma nov.
Pomoje mas isti problem kt jst...men sicer ne trokira, ampak takoj k spelem mi ga kr mal zamori...enkrat se to zgodi..pol pa normalno pelem naprej. ne vem pa kaj je narobe...mogoce je treba loputo za zrak spucat(pri meni)...al pa kej druzga slo.
To ni okvara, to je posebna Renault funkcija... Drgac pa tut moj Clio kdaj mau zamori, ko je hladen, ampk pr men je pomojem filter za benz zapacan, pa dokler so se vsedline, ga mau zatrokera.
Duli napisal/-a:To ni okvara, to je posebna Renault funkcija... Drgac pa tut moj Clio kdaj mau zamori, ko je hladen, ampk pr men je pomojem filter za benz zapacan, pa dokler so se vsedline, ga mau zatrokera.
Jst grem nasledn teden filter za benz zamenat...javim, ce je bil to razlog. Upam.
zizek napisal/-a:Verjemi, nic nebo boljse.Ce bi bil benzinski filter pol bi ti moral v visjih vrtljajih se bolj trokirat.Rs recimo sploh nima becinskega filtra
zizek napisal/-a:Verjemi, nic nebo boljse.Ce bi bil benzinski filter pol bi ti moral v visjih vrtljajih se bolj trokirat.Rs recimo sploh nima becinskega filtra
Ce je filter, je to najbolj izrazito pri nizkih obratih, ne pri visokih in VSAK avto bi moral imeti filter.
Ima navadno sito v rezervaru in to je vse.Prejsnji mesec sem hotel menjat in sem sel po celotni liniji do motorja in po povratku in ga nisem nasel na kar sem sel na renojev servis in mi potrdili, da nima bezinskega filtra.Jaz sem bil tudi zacuden.
Saj vem da bi tam moral bit vendar,enostavno ga ni. Vse sem pregledal od rezervarja pa do crpalke do injektorov celo v rezervaru sem ga iskal.Celo moj kolega ki je mehanik in ima svojo delavnico sva skupaj vse razdrla ker niti on ni verjel.