Megane cuka

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih

Megane cuka

Odgovor Napisal/-a #12 »

Avto, letnik 2007, 1.6 16 v motor.

Ko je hladen in samo takrat, takoj po vzigu dodam gas, in kot da bi avto po malem trokiral. To traja recimo 5-10 sekund, potem je vse normalno in tudi ce avto ugasnem in spet vzgem, je stvar normalna.

Ima kdo kako idejo? Sicer se nisem povprasal na servisu. Bojim se da bo jutri odgovor: "saj to je normalno". Je pa avto popolnoma nov.

Hvala za odgovore v naprej.
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Pomoje mas isti problem kt jst...men sicer ne trokira, ampak takoj k spelem mi ga kr mal zamori...enkrat se to zgodi..pol pa normalno pelem naprej. ne vem pa kaj je narobe...mogoce je treba loputo za zrak spucat(pri meni)...al pa kej druzga slo. :o
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

To je normalno,

loool :lol:
scrat

LOL :lol:
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

sicer men tud ko je hladen malo zamori masino, js upam da je sam loputa, pa bom sam to probu zrihtat...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Pri meni tud tako dela.Po kaki minuti pa se pelje normalno in to dela samo pri hladnem motorju.Jaz mislim da je pac tako nastavljen. :?
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

To ni okvara, to je posebna Renault funkcija... :lol: Drgac pa tut moj Clio kdaj mau zamori, ko je hladen, ampk pr men je pomojem filter za benz zapacan, pa dokler so se vsedline, ga mau zatrokera. ;)
scrat

Duli napisal/-a:To ni okvara, to je posebna Renault funkcija... :lol: Drgac pa tut moj Clio kdaj mau zamori, ko je hladen, ampk pr men je pomojem filter za benz zapacan, pa dokler so se vsedline, ga mau zatrokera. ;)
Jst grem nasledn teden filter za benz zamenat...javim, ce je bil to razlog. Upam.
Uporabniški avatar
zizek

Verjemi, nic nebo boljse.Ce bi bil benzinski filter pol bi ti moral v visjih vrtljajih se bolj trokirat.Rs recimo sploh nima becinskega filtra
Uporabniški avatar
killah bee

zizek napisal/-a:Verjemi, nic nebo boljse.Ce bi bil benzinski filter pol bi ti moral v visjih vrtljajih se bolj trokirat.Rs recimo sploh nima becinskega filtra
Moj ma, sem ga zadnjic menju :lol:
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

zizek, mora meti filter za benz...
Slika
madmitch

Odgovor Napisal/-a madmitch »

zizek napisal/-a:Verjemi, nic nebo boljse.Ce bi bil benzinski filter pol bi ti moral v visjih vrtljajih se bolj trokirat.Rs recimo sploh nima becinskega filtra
Ce je filter, je to najbolj izrazito pri nizkih obratih, ne pri visokih in VSAK avto bi moral imeti filter.
Uporabniški avatar
zizek

Ima navadno sito v rezervaru in to je vse.Prejsnji mesec sem hotel menjat in sem sel po celotni liniji do motorja in po povratku in ga nisem nasel na kar sem sel na renojev servis in mi potrdili, da nima bezinskega filtra.Jaz sem bil tudi zacuden. :!: :!: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
killah bee

Poglej pod tankom oz. avtom. Tam je en valj pa ene cevke morjo bit :roll:
Uporabniški avatar
zizek

Saj vem da bi tam moral bit vendar,enostavno ga ni. Vse sem pregledal od rezervarja pa do crpalke do injektorov celo v rezervaru sem ga iskal.Celo moj kolega ki je mehanik in ima svojo delavnico sva skupaj vse razdrla ker niti on ni verjel.
Odgovori