clio_dizel napisal/-a:cak, a se slisi tut ko mas avto na mestu, ali samo med voznjo?? ker ce se to pojavi med voznjo je lahko kaksen zglob ipd... (sploh ce cez kaksno neravnino zapeles)
Samo ko speljem (se malo peljem).
Ja, so ze rekli, da bi lahko bila gumica stabilizatorja, koncniki, itd.... =>>> pa smo VSE ze menjali.
OK, bom mela "dneve odprtih vrat" in gre lohk kdo z mano na test drive, da boste sami slisal kwa to dogaja mojemu avtu. jz ne vem vec kaj bi lahko bilo.
Lahk pa da slisis pretakanje bencina v tanku, kar je sicer mal verjetn:) Sorry sam ne pride mi nic vec na pamet. Pomoje je sam zrak not k men je to tut delal enkrat sm to sele pri 4k rpm -tak da sm takoj vedu da je zrak not. Ce se teb slis v praznem teku al v pogonu motorja pa se ne vem ce si omenila. LP
Tko sm tut js kompliciru na zacetku, ko je bil avto se nov, pa sem potem ugotovu da se mi to slisi voda oz cistilo za pranje vetrobranskega stekla, ker ko nisem mel polne posode se ni nc slisalo, ko je bla pa napolnjena nekje na 3/4 se je pa slisal.
thesharky napisal/-a:Tko sm tut js kompliciru na zacetku, ko je bil avto se nov, pa sem potem ugotovu da se mi to slisi voda oz cistilo za pranje vetrobranskega stekla, ker ko nisem mel polne posode se ni nc slisalo, ko je bla pa napolnjena nekje na 3/4 se je pa slisal.