Zrak v hladilnem sistemu?
Zrak v hladilnem sistemu?
Nekaj mi "klokota" v avtu... In slisi se kot pretakanje tekocine...
Rekli so mi, da bi znal bit zrak v hladilnem sistemu... Se komu kaj sanja, oz. se je komu ze zgodilo kaj podobnega?
Avto je pa Clio dCi.
Rekli so mi, da bi znal bit zrak v hladilnem sistemu... Se komu kaj sanja, oz. se je komu ze zgodilo kaj podobnega?
Avto je pa Clio dCi.
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
clio_dizel napisal/-a:pecka za gretje? kaksen je kaj nivo vode? a ko odpres pokrovcek od vode kej pihne ven (ko je mrzu avto)? al bi blo treba pa samo preluftat...
Kaksn pokrovcek?
- clio_dizel
jap, to sem misluthesharky napisal/-a:Pomoje je mislu pokrovcek ekspanzijske posode, oz tam kjer je hladilna tekocina notri.
in pa tist pritisk v ekspanzijski sem mislu na tesnilo glave...
Zadnjič spremenil clio_dizel, dne 29 Maj 2007, 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Podoben zvok sem obcasno opazal, dokler nisem prodal avta
.
Poskusi z odprtim pokrovom ekspanzijske posode zagnati motor in ga pusti teci tako dolgo, da se vkljuci ventilator (pri hladilniku). V tem casu bi se moral morebiten zrak izlociti.
Ce slabo greje, je lahko zabita pecka - stalna tezava Renaultov. Razdiranje je pa tudi lahko mala nocna mora
.
Poskusi z odprtim pokrovom ekspanzijske posode zagnati motor in ga pusti teci tako dolgo, da se vkljuci ventilator (pri hladilniku). V tem casu bi se moral morebiten zrak izlociti.
Ce slabo greje, je lahko zabita pecka - stalna tezava Renaultov. Razdiranje je pa tudi lahko mala nocna mora
- clio_dizel
pomoje bo prej nafte zmankal v rezervoarju kot pa bo ventilator zacel delatMarsovcek napisal/-a:Poskusi z odprtim pokrovom ekspanzijske posode zagnati motor in ga pusti teci tako dolgo, da se vkljuci ventilator (pri hladilniku). V tem casu bi se moral morebiten zrak izlociti.
- clio_dizel
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- clio_dizel