Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

kdja si mel pa danes cajt avo slikat matr sem hodu, pa vozu tud mim (vsaj slisat bi me mogu :P) pa te ni blo videt. :P drgac pa lep posu si naredu.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ammm ja oprov sm ga najprj tm pr babic (dve bajte pred tabo ) :D pol p se zvecer nalimu tablce... :) slisu te p nism nc :? :) cprov sm vidu cliasa tvojga zdj en dan pred hiso tm :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

no skratka evo po dolgem casu spet mal slikic saj sem kupil nove feltne z gumami dimenzij 225/40/18 jap kar dve cole vecje od sedanjih in sirse za 2cm :) prvi obcutki... danes se peljal proti novemu mestu in opazil da so trde gume ...saj me ne cudi ker je prejsni lastnik jih baje napumpal z 2.8 bara.. in sicer s plinom... mogoce veste na koliko jih naj napumpam? aia pa opazil sem da mi pri okoli 90km/h tresejo in to kar mocno... moram poklicati da mi naredijo se tiste centrirne obrocke....
nevem kaj naj se napisem kot to da tukaj imate slikce.... jap vem zaenkrat je se traktor ... in iscem prave vzmeti zame nepretrde in pa nizje do 3h cm .. katero znamko priporocate? aia pa srednji cenovni razred seveda!
evo slikce :
Slika
Slika
Slika
Slika

no pa se vceraj sem vozil sestricno, ki se je zenila in seveda s tem tudi bilo potrebno okrancljati avto :) (se en dodaten razlog za nabavo feltn :oops: 8) :twisted: ) in se malo teh slik :
Slika
Slika
Slika

in pa na koncu se eno vprasanje..danes sem gledal malo vzmeti in opazil da je na vsaki strani ukrivljena spodnja ploskev na kateri lezi vzmet...zanima me ali se okrivila zaradi prevelikih gum (225) ali je to serijsko pri vseh avtomobilih ? evo pa se slikca da se tocno ve o cem govorim:)
Slika

prosim bi za komentarje in odgovore na nekatera zastavljena vprasanja zgoraj... pa graje in kritike seveda tudi sprejemam! lp :P
Zadnjič spremenil ZZ-717, dne 20 Maj 2007, 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
Helly
Kraj: Ljubljana, Tržič,...

Odgovor Napisal/-a Helly »

Kot sem ti ze rekla, da je avtek lep :P
Sam, dej se une zadnje lucke od novejsega modela gor :twisted:
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

hudo da si si kr 18ke umislu 8) sam prizemljit bi ga blo treba :? se pa strinjam s helly,lucke od novejsga modela bi hudo sedle :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ko gledam doma tega megana, in je visok z 16kami si ne morem predstavljat kak je zdaj pri tebi z 18. V pod bos mogo dat ce hoces da bo avto ful lep!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
ZZ-717

jap vem da lucke bi zelo pasale saj jih nameravam dati gor...samo se kar malo bojim iti do renault servisa in prasati koliko stanejo od 06 letnika zadnje luci... v motomatu jih pa baje nimajo....mogoce kje drugje kdo ve ce so ?

ja pa hvala za komplimente :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

mateo s 16kami biv kar visok ja...samo zdaj dve cole vecje tudi nekaj naredi...spustiti ga bom dav kot sem ze rekel tam nekje do 3cm...mislim da bi moralo biti dovolj...ker mi je drugace grdo ce je zgoraj na blatniku cisto na nuli guma ob stranhe pa je placa za 5cm...
Slika
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

86-4PJ napisal/-a:jap vem da lucke bi zelo pasale saj jih nameravam dati gor...samo se kar malo bojim iti do renault servisa in prasati koliko stanejo od 06 letnika zadnje luci... v motomatu jih pa baje nimajo....mogoce kje drugje kdo ve ce so ?

ja pa hvala za komplimente :wink:

to pa vrjamem ja da so drage :? men bi blo tud kr tezko uprasat ja...v primeru ce bo kaksna prilika, npr. od karamboliranga se splaca nabawt,drugac se mi zdi pa skoda nove na servisu kupvat,bi te kr fino osusli :wink:

kok mas dimenzijo?225 al 205?mislim da si oba podatka navedu?bi ble kr 225/40 a ne?za 205 18ke se nism slisu :shock: :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

ja se opravicujem..sem popravil napako...ja 225/40/18 so dimenzija...
pa ja iscem js ksnga razbitga megana 06 letnik samo bi se moral pomoje do italije zapeljati tam bol verjetno da bi kaj dobil :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Helly

No takole, ko se vozim po Celovsski in zapelje pred mano Megane se spomnim na nasega Primy-a te lucke so niiiceee....

Slika
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Uporabniški avatar
ZZ-717

Helly napisal/-a:No takole, ko se vozim po Celovsski in zapelje pred mano Megane se spomnim na nasega Primy-a te lucke so niiiceee....

Slika
ne rajciii meee s temi luckamiii :oops: k ne smem letos vec zapravlat k mam se dohodnino za placat pa veliki servis pa se decembra registracijo :roll: 8) loh mi pa za rojstn dan jih kupte :wink: :twisted: :oops: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Helly

Lahko ti posodim eur seveda z obrestmi :twisted:
ce bos pridn...sam ti pa pridn sta tud dva pojma :smt042
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

avto je bomba ;) dobr si zrihtal tole s feltnami ;) 8) yeah
se v podn pa je zakon!
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Uspredi je full nizk :D
Drugac so pa zakon feltne, res ga bo treba samo se spustit, pa od tanovga megana lucke in si zmagu! 8)
Slika
Slika
Zaklenjeno