Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca
no skratka evo po dolgem casu spet mal slikic saj sem kupil nove feltne z gumami dimenzij 225/40/18 jap kar dve cole vecje od sedanjih in sirse za 2cm
prvi obcutki... danes se peljal proti novemu mestu in opazil da so trde gume ...saj me ne cudi ker je prejsni lastnik jih baje napumpal z 2.8 bara.. in sicer s plinom... mogoce veste na koliko jih naj napumpam? aia pa opazil sem da mi pri okoli 90km/h tresejo in to kar mocno... moram poklicati da mi naredijo se tiste centrirne obrocke....
nevem kaj naj se napisem kot to da tukaj imate slikce.... jap vem zaenkrat je se traktor ... in iscem prave vzmeti zame nepretrde in pa nizje do 3h cm .. katero znamko priporocate? aia pa srednji cenovni razred seveda!
evo slikce :

no pa se vceraj sem vozil sestricno, ki se je zenila in seveda s tem tudi bilo potrebno okrancljati avto
(se en dodaten razlog za nabavo feltn
) in se malo teh slik :

in pa na koncu se eno vprasanje..danes sem gledal malo vzmeti in opazil da je na vsaki strani ukrivljena spodnja ploskev na kateri lezi vzmet...zanima me ali se okrivila zaradi prevelikih gum (225) ali je to serijsko pri vseh avtomobilih ? evo pa se slikca da se tocno ve o cem govorim:)

prosim bi za komentarje in odgovore na nekatera zastavljena vprasanja zgoraj... pa graje in kritike seveda tudi sprejemam! lp
nevem kaj naj se napisem kot to da tukaj imate slikce.... jap vem zaenkrat je se traktor ... in iscem prave vzmeti zame nepretrde in pa nizje do 3h cm .. katero znamko priporocate? aia pa srednji cenovni razred seveda!
evo slikce :

no pa se vceraj sem vozil sestricno, ki se je zenila in seveda s tem tudi bilo potrebno okrancljati avto

in pa na koncu se eno vprasanje..danes sem gledal malo vzmeti in opazil da je na vsaki strani ukrivljena spodnja ploskev na kateri lezi vzmet...zanima me ali se okrivila zaradi prevelikih gum (225) ali je to serijsko pri vseh avtomobilih ? evo pa se slikca da se tocno ve o cem govorim:)

prosim bi za komentarje in odgovore na nekatera zastavljena vprasanja zgoraj... pa graje in kritike seveda tudi sprejemam! lp
Zadnjič spremenil ZZ-717, dne 20 Maj 2007, 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
86-4PJ napisal/-a:jap vem da lucke bi zelo pasale saj jih nameravam dati gor...samo se kar malo bojim iti do renault servisa in prasati koliko stanejo od 06 letnika zadnje luci... v motomatu jih pa baje nimajo....mogoce kje drugje kdo ve ce so ?
ja pa hvala za komplimente
to pa vrjamem ja da so drage
kok mas dimenzijo?225 al 205?mislim da si oba podatka navedu?bi ble kr 225/40 a ne?za 205 18ke se nism slisu
avto je bomba
dobr si zrihtal tole s feltnami
yeah
se v podn pa je zakon!
se v podn pa je zakon!
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si