Tezava je ta, da obe cevki (tista ki gre iz tanka v motor in tista ki pride iz motorja v tank) puscata in me sedaj zanima kaj bi bilo najbolj priporocljivo naredit da bencin nebi vec tekel, ker ze posteno smrdi po bencinu v avtu pa se varno se ni za vozit
A je kdo menjal bencinsko pumpo in je na silo dol vlekel spojke in jih unicil?
Verjetno ni druge kot zamenjat del cevi - od pumpe do prvega stukanja. Ali pa predelat na klasiko z objemkami, ampak tukaj ne bo slo - bo tezko original cev stukat.
Ne vem ce je kdo kaj delal na pumpi, zgleda ze ker je vse nekaj pobarvno na za prvo silo, jaz sem tudi mislo da bi pac prerezal cev in bi z objemkami naredil ce bi bslo, ker verjetno nebom mogo drugace :/
Ce ti puscajo spojni elementi (spojke ki se nataknejo na rezervoar) lahko spojke odscipnes in jih nadomestis z gumi cevjo namenjeno bencinu (z zunanje strani ima oplet iz nekaksnega blaga).
Vzames koscek cevi z malenkost manjsim ali enakim notranjim fijem kot je tvoj zunanji fi plasticne cevi potem das eno stran na rezervoar in drugo na cevko in vse skupaj utrdis z dvema objemkama in si zmagal ! Ker je zaradi bencina vse suho si pomagaj z WDjem da bo slo lazje skupaj !