mam velik problem v kabini (r19 16v) mam zmiraj vonj po benzini vec benzine v rezervarju= bolj mocen vonj v kabini ce je mel ze kdo te probleme nej mi javi kaj je blo narobe
je res da je stara ma je res da je ze odplacana RENAULT19 1.8-16V
nightmare napisal/-a:Pogled tam kjer je pumpa pod zadnem sedezam da tam kej ne pusca,al pa je sam resnilo slabo.
ma ni nic mokro al pa podobno ma je res da bi mogu dat rezervar dol kr ma 16v 2 pumpi in torej 2pokrova na rezervarju sam pomoje bi vseno mal vlazno ko napolnes rezervar
ma fora je k je prejsni lastnik neki delu okrog in odpru pol pleha nad rezervoarjem,zgleda da je prisel se do drugega pokrovcka.Ce bom kdaj rabil bom pac mogu plastiko-poliester dol spravt al pa sem mislil kot en okvir okrog narest in nato en pokrov s gumo na to dat
Svarun napisal/-a:ma fora je k je prejsni lastnik neki delu okrog in odpru pol pleha nad rezervoarjem,zgleda da je prisel se do drugega pokrovcka.Ce bom kdaj rabil bom pac mogu plastiko-poliester dol spravt al pa sem mislil kot en okvir okrog narest in nato en pokrov s gumo na to dat
mam tudi jst rezan pleh ki ga je rezal prejsnji lastnik ma bom naredu pokrov z kume in ga silikoniral