NUJNO vonj po benzini

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
robix16v
Kraj: koper

NUJNO vonj po benzini

Odgovor Napisal/-a robix16v »

mam velik problem v kabini (r19 16v) mam zmiraj vonj po benzini vec benzine v rezervarju= bolj mocen vonj v kabini ce je mel ze kdo te probleme nej mi javi kaj je blo narobe :?
je res da je stara ma je res da je ze odplacana RENAULT19 1.8-16V
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Pogled tam kjer je pumpa pod zadnem sedezam da tam kej ne pusca,al pa je sam resnilo slabo.
robix16v

nightmare napisal/-a:Pogled tam kjer je pumpa pod zadnem sedezam da tam kej ne pusca,al pa je sam resnilo slabo.
ma ni nic mokro al pa podobno ma je res da bi mogu dat rezervar dol kr ma 16v 2 pumpi in torej 2pokrova na rezervarju sam pomoje bi vseno mal vlazno ko napolnes rezervar :?
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

zdej ne vem, kako funkcionira filter bencinskih hlapov, ki je pri R19 tam spredaj desno, med odbijacem in kolotekom :?:

jest tega filtra nimam (ker ni placa) in mi tud skoz po benzini smrdi

mau poglej kako je kej s tem
robix16v

dete napisal/-a:zdej ne vem, kako funkcionira filter bencinskih hlapov, ki je pri R19 tam spredaj desno, med odbijacem in kolotekom :?:

jest tega filtra nimam (ker ni placa) in mi tud skoz po benzini smrdi

mau poglej kako je kej s tem
sm ga ze probal menjat z enim od cliota 1.4 na zunanjost je isti vsaj in ni efekta :cry:
Svarun

Odgovor Napisal/-a Svarun »

men isto pri polnem tanku smrdi,tako da sem se odloco da bom z poliestrom zapru tist del k je pokrovcek do rezervoarja-pumpe gor
Bolje bit zmerjan kot zmatran
robix16v

Svarun napisal/-a:men isto pri polnem tanku smrdi,tako da sem se odloco da bom z poliestrom zapru tist del k je pokrovcek do rezervoarja-pumpe gor
nism siguren na tvoje odlocitev kr ko bos rabu kej popravljat bo kriza
Svarun

Odgovor Napisal/-a Svarun »

ma fora je k je prejsni lastnik neki delu okrog in odpru pol pleha nad rezervoarjem,zgleda da je prisel se do drugega pokrovcka.Ce bom kdaj rabil bom pac mogu plastiko-poliester dol spravt al pa sem mislil kot en okvir okrog narest in nato en pokrov s gumo na to dat
Bolje bit zmerjan kot zmatran
robix16v

Svarun napisal/-a:ma fora je k je prejsni lastnik neki delu okrog in odpru pol pleha nad rezervoarjem,zgleda da je prisel se do drugega pokrovcka.Ce bom kdaj rabil bom pac mogu plastiko-poliester dol spravt al pa sem mislil kot en okvir okrog narest in nato en pokrov s gumo na to dat
mam tudi jst rezan pleh ki ga je rezal prejsnji lastnik ma bom naredu pokrov z kume in ga silikoniral
Odgovori