wanli S-1099
wanli S-1099
a ste ze slisali za zgoraj omenjene gume.jaz sem jih zadnjic kupil pri vulkanizerju.prva dva dneva sem mislil da se mi bo vtrgalo.gume so bile ena velka katastrofa,no saj zdaj tudi niso nevem kaj.po prevozenih nekaj kilometrih(priblizno 150km) in z korekcijo pritiska v gumah se je stvar malo popravila za oceno znosno.da napisem primer.ovinek ki sem jih prej z zlizanimi bridgestonkami vozil z 130 km/h je z temi mozno 115km/h.skratka gume so za penzioniste ali da se pripeljes z tocke A do B.dobra lasnost gume je da zelo absorbirajo udarec z ceste kot da bi imel gume z visjim presekom.za konec se to, jih prodajam za 170eu komplet nove so bile(4 dni stare) 280eu.dimenzije so pa 195 45 16
zizek Ocitno ne hodis k dobremu vulkanizerju ce ti je ponudil tako gumo razen ce nisi sam inzistiral .
Verjetno bi se dalo dobit kaj boljsega za 70 eur po komadu .Mislim da bi bil ze Kumho boljsi. !
Sem pred kratkim kupil GY Eagle F1 195/50/15 (vem ni ista visina) in sem za komad dal 54eur z montazo.
Posevnookci nas filajo z vsem mogocim !![/b]
Verjetno bi se dalo dobit kaj boljsega za 70 eur po komadu .Mislim da bi bil ze Kumho boljsi. !
Sem pred kratkim kupil GY Eagle F1 195/50/15 (vem ni ista visina) in sem za komad dal 54eur z montazo.
Posevnookci nas filajo z vsem mogocim !![/b]
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
sej ce bo prodaju na avto.net ali pa na bolhi verjetn ne bo napisal da prodaja skoraj nove gume, ker so mu zanic - vsaj upam da neSolero napisal/-a:tocno tak.. Jaz jih sploh nebi kupil, ce bi prebral komentarjeaudio napisal/-a:@ Zizek
Po taksni reklami jih bos tukaj tezko prodal![]()
lp![]()
..ko prodajas stvar jo mors zagovarjat, ce lih je slaba. Drugace pa ne mors bit trgovec
tukaj je pac vprasal za izkusnje (zal prepozno), ker nekje mora zvedet
ja mi je pac vulkanizer priporocal.zdaj pa kaj je, je.saj ne da so tako narobe vendar sem vec pricakoval.pred leti sem tudi imel gume neke cudne firme(ce se dobro spomnim VENTUS)sem pa ful bil znjimi zadovoljen, mi jih pa je priporocal isti vulkanizer.sem se pa igral malo z pritiski v gumi in je zdaj kar vredu.
ventus prou firma,al hankook ventus?kr te hankook so baje ured gumce?zizek napisal/-a:ja mi je pac vulkanizer priporocal.zdaj pa kaj je, je.saj ne da so tako narobe vendar sem vec pricakoval.pred leti sem tudi imel gume neke cudne firme(ce se dobro spomnim VENTUS)sem pa ful bil znjimi zadovoljen, mi jih pa je priporocal isti vulkanizer.sem se pa igral malo z pritiski v gumi in je zdaj kar vredu.