wanli S-1099

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

wanli S-1099

Odgovor Napisal/-a zizek »

a ste ze slisali za zgoraj omenjene gume.jaz sem jih zadnjic kupil pri vulkanizerju.prva dva dneva sem mislil da se mi bo vtrgalo.gume so bile ena velka katastrofa,no saj zdaj tudi niso nevem kaj.po prevozenih nekaj kilometrih(priblizno 150km) in z korekcijo pritiska v gumah se je stvar malo popravila za oceno znosno.da napisem primer.ovinek ki sem jih prej z zlizanimi bridgestonkami vozil z 130 km/h je z temi mozno 115km/h.skratka gume so za penzioniste ali da se pripeljes z tocke A do B.dobra lasnost gume je da zelo absorbirajo udarec z ceste kot da bi imel gume z visjim presekom.za konec se to, jih prodajam za 170eu komplet nove so bile(4 dni stare) 280eu.dimenzije so pa 195 45 16
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Nesi jih nazaj vulkanizerju in ga nekam poslji, ker ti jih je sploh upal ponuditi. Drugic pa rajsi raskiraj kaksen eur vec in ne kupuj nepreverjenih stvari. Zdaj pa razmisli se koliko si prisparal s tem nakupom.
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

gume so zanic
Uporabniški avatar
Freshman
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a Freshman »

zizek Ocitno ne hodis k dobremu vulkanizerju ce ti je ponudil tako gumo razen ce nisi sam inzistiral .
Verjetno bi se dalo dobit kaj boljsega za 70 eur po komadu .Mislim da bi bil ze Kumho boljsi. !
Sem pred kratkim kupil GY Eagle F1 195/50/15 (vem ni ista visina) in sem za komad dal 54eur z montazo.
Posevnookci nas filajo z vsem mogocim !![/b]
Uporabniški avatar
zizek

ja, sicer pa sem ze nekak navajen da pusim v zivljenju :cry:
Uporabniški avatar
audio

Odgovor Napisal/-a audio »

@ Zizek

Po taksni reklami jih bos tukaj tezko prodal :twisted:

lp
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

audio napisal/-a:@ Zizek

lp
tocno tak.. Jaz jih sploh nebi kupil, ce bi prebral komentarje :wink:

..ko prodajas stvar jo mors zagovarjat, ce lih je slaba. Drugace pa ne mors bit trgovec :wink:
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ha,cudn,moj fotr jh ma na autu pa s-1088,so pa cist ql,res da ne nori prou dost,sam auto ma sezmir 190 konjicu pa se cist faj obnasajo.
Lp
Uporabniški avatar
Freshman
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a Freshman »

nightmare ja ja pa se vem kje so najbrz zmontirane .Saj jih dajo tudi na Maecedesa pa se mi vsekakor zdi da to ni to !
A je teh 190 kojnickov Renaultovih al kaj ?
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Solero napisal/-a:
audio napisal/-a:@ Zizek

lp
tocno tak.. Jaz jih sploh nebi kupil, ce bi prebral komentarje :wink:

..ko prodajas stvar jo mors zagovarjat, ce lih je slaba. Drugace pa ne mors bit trgovec :wink:
sej ce bo prodaju na avto.net ali pa na bolhi verjetn ne bo napisal da prodaja skoraj nove gume, ker so mu zanic - vsaj upam da ne :D
tukaj je pac vprasal za izkusnje (zal prepozno), ker nekje mora zvedet
Uporabniški avatar
zizek

ja mi je pac vulkanizer priporocal.zdaj pa kaj je, je.saj ne da so tako narobe vendar sem vec pricakoval.pred leti sem tudi imel gume neke cudne firme(ce se dobro spomnim VENTUS)sem pa ful bil znjimi zadovoljen, mi jih pa je priporocal isti vulkanizer.sem se pa igral malo z pritiski v gumi in je zdaj kar vredu.
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Moje mnenje je "mal dnarja, mal muske".

Das tistih par eur vec in imas kvaliteto (in mir!). :wink:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

Freshman napisal/-a:nightmare ja ja pa se vem kje so najbrz zmontirane .Saj jih dajo tudi na Maecedesa pa se mi vsekakor zdi da to ni to !
bmw 325i :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

zizek napisal/-a:ja mi je pac vulkanizer priporocal.zdaj pa kaj je, je.saj ne da so tako narobe vendar sem vec pricakoval.pred leti sem tudi imel gume neke cudne firme(ce se dobro spomnim VENTUS)sem pa ful bil znjimi zadovoljen, mi jih pa je priporocal isti vulkanizer.sem se pa igral malo z pritiski v gumi in je zdaj kar vredu.
ventus prou firma,al hankook ventus?kr te hankook so baje ured gumce? :? no js upam da se nebos vec tok opeku pri nabavi.sej zato pa je forum,da se uprasa,pa slisis mnenja iz prve roke.nej ti bo to sola za drugic,hehe :oops: :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

pery napisal/-a:
Freshman napisal/-a:nightmare ja ja pa se vem kje so najbrz zmontirane .Saj jih dajo tudi na Maecedesa pa se mi vsekakor zdi da to ni to !
bmw 325i :wink:
hvala pery :D
Odgovori