Praska na alu platiscih

Vse o videzu avtomobila
tinka
Kraj: maribor

Praska na alu platiscih

Odgovor Napisal/-a tinka »

Joj, prvi dan mam nove :mad: alu platisca gor pa sem jih ze pocohala. Ker me je en pacient zaparkiral in sem zapeljala po robniku in ima prednja felga en ris, sedaj pa me zanima, kako bi to vsaj malo popravila, da se ne bi tako vidlo. Ma kdo kaksno idejo? Vsak nasvet bo dobrodosel.
Hvala!
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

PETRIC DANILO (Sv. Trojica v Slov. goricah)
Zgornja senarska 23b
02/7200027, 041/716028

Je tudi meni popravljal in sem bil zelo zadovoljen. Tudi scentriral mi je gume zelo profesionalno. Je poleg lenarta.

Drugace pa se da to tudi zbrusit in potem prelakirat, seveda, ce je praska manjsa.
Slika
tinka

O, hvala ti Bojci pa je drag bom pa ga kontaktirala, se enkrat hvala
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ja drag je pa zelo. No vsaj meni se je zdel.

Premontaza montaza centriranje : 30 EUR

Popravilo felne : 25EUR

Drejanje vseh 4 feln : 21EUR

To sem mel jaz. Tebe nebo tolko prislo ker mas samo eno felno.

Mene pa je kr malo zadusilo :P

Drugace pa brez skrbi ded je majstor in naredi v nulo. Smo bli zdaj ze 3-je tam Gogi Bojci pa jaz pred enim tednom. V lenartu zavijes za hoverjem desno pa peljes samo naravnost za sveto trojico. Tam v sveti trojici zapeljes v center, pa samo naravnost in pri kapeli taki saj bos vidla levo potem naravnost pa se drzis lovskega doma Dobrava. Nato pa 5 bajta na levi ( zadnja hisa na levi ) je on doma. Pa poklici ga prej :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
tadya

Odgovor Napisal/-a tadya »

zaj ce je povrsinska praska se ti bol splaca it k kakemu licarju, kr Danilo se ne obada toliko z lepotnimi, bol on dela popravilo in drejanje alu, ce mas zvite.Meni se zdi prav normalna cena 21 eur za 1 felno to je 15col, sem vido kolko ma dela z eno felno pa kak jo porihta.Jaz ga ful priporocam kr je do sedaj vsaka stranka bla zadovolna z popravilom, men je tud 2 felni rihtal pa mi jih je super porihtal.
tinka

Mateo hvala za informacije bom ga poklicala pa se zmenla kaj se da narditi.
Tadya ja hvala bogu zvita ni je samo en ris, kake 3 do 4cm dolg, tak da bomo vidli kaj se da nardit,hvala :wink:
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
MaTe0

Drejanje res ni drago. Centriranje je zmerna cena kot jo imajo ostali. Popravilo pa 25Eur pa ce tak gledas ce mas slucajno 4 felne zvite te kr pride takoj 100EUR. To pa je ze nekaj ne.

Drugace pa nimam nic proti njemu , naredi profesionalno tak da vse pohvale!
tadya

Odgovor Napisal/-a tadya »

tinka problem bo najverjetneje v tem kr on nima nobene lakirnice pa nic, ce ti bo kaj lahko popravo, posprica pa ti z navadnim sprejom, to pa tud ni isti odtenek.Moj predlog idi do magdalenca avtolicarja, to je poleg novega avto Jarca za ptujsko ulico mislim da ti bo lahko najbol pomagal al pa na pobresju za tusom, nasproti poste je en ko se ukvarja z popravilom pik pa risov na avtu mogoce ti bi on tud vedo kaj pomagat
Uporabniški avatar
Matjaz46
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matjaz46 »

kaj pa ma ta v trojici vse!ma delavnico da ti da gume dol z feln pa nazaj gor pa te stvari ki vse spadajo zraven!povejte mi se fejst pozna ko jih mora zravnat,ker jas mam kromirane pa ne bi blo fajn ce bi se prevec poznalo!
Matjaz46
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

valda tudi gume montira in centrira...tako precizno mi se noben ni scentriral kot on.

Glede krom feln ne vem...ne bi se smelo nic poznat, saj montira na enaki napravi kot vsi drugi.
Pa mogoce ti bo lahko porihtal felne, ker jih mas nekaj zvite pa pocohane...vprasaj ga.
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

ce so zvite gre ja ;) sem mu dal delat in pa drejat luknje :D

LP, Nicc0
Uporabniški avatar
MaTe0

Ziher ti bo znal popravit. Je pravi mojster.
Uporabniški avatar
Matjaz46
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matjaz46 »

ok!ce vsi pravite ga bom poklical pa se zmeno!
hvala
Matjaz46
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

felgo naj ti okol obrne, da je sprednja stran spodaj. in ce je notranji rob pocohan, big deal.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Slicker napisal/-a:felgo naj ti okol obrne, da je sprednja stran spodaj. in ce je notranji rob pocohan, big deal.
tole pa ne zastopm??? :? :? :?
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Odgovori