Hvala!
Praska na alu platiscih
Praska na alu platiscih
Joj, prvi dan mam nove
alu platisca gor pa sem jih ze pocohala. Ker me je en pacient zaparkiral in sem zapeljala po robniku in ima prednja felga en ris, sedaj pa me zanima, kako bi to vsaj malo popravila, da se ne bi tako vidlo. Ma kdo kaksno idejo? Vsak nasvet bo dobrodosel.
Hvala!
Hvala!
tcg...renault clio
Ja drag je pa zelo. No vsaj meni se je zdel.
Premontaza montaza centriranje : 30 EUR
Popravilo felne : 25EUR
Drejanje vseh 4 feln : 21EUR
To sem mel jaz. Tebe nebo tolko prislo ker mas samo eno felno.
Mene pa je kr malo zadusilo
Drugace pa brez skrbi ded je majstor in naredi v nulo. Smo bli zdaj ze 3-je tam Gogi Bojci pa jaz pred enim tednom. V lenartu zavijes za hoverjem desno pa peljes samo naravnost za sveto trojico. Tam v sveti trojici zapeljes v center, pa samo naravnost in pri kapeli taki saj bos vidla levo potem naravnost pa se drzis lovskega doma Dobrava. Nato pa 5 bajta na levi ( zadnja hisa na levi ) je on doma. Pa poklici ga prej
Premontaza montaza centriranje : 30 EUR
Popravilo felne : 25EUR
Drejanje vseh 4 feln : 21EUR
To sem mel jaz. Tebe nebo tolko prislo ker mas samo eno felno.
Mene pa je kr malo zadusilo
Drugace pa brez skrbi ded je majstor in naredi v nulo. Smo bli zdaj ze 3-je tam Gogi Bojci pa jaz pred enim tednom. V lenartu zavijes za hoverjem desno pa peljes samo naravnost za sveto trojico. Tam v sveti trojici zapeljes v center, pa samo naravnost in pri kapeli taki saj bos vidla levo potem naravnost pa se drzis lovskega doma Dobrava. Nato pa 5 bajta na levi ( zadnja hisa na levi ) je on doma. Pa poklici ga prej
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
zaj ce je povrsinska praska se ti bol splaca it k kakemu licarju, kr Danilo se ne obada toliko z lepotnimi, bol on dela popravilo in drejanje alu, ce mas zvite.Meni se zdi prav normalna cena 21 eur za 1 felno to je 15col, sem vido kolko ma dela z eno felno pa kak jo porihta.Jaz ga ful priporocam kr je do sedaj vsaka stranka bla zadovolna z popravilom, men je tud 2 felni rihtal pa mi jih je super porihtal.
tinka problem bo najverjetneje v tem kr on nima nobene lakirnice pa nic, ce ti bo kaj lahko popravo, posprica pa ti z navadnim sprejom, to pa tud ni isti odtenek.Moj predlog idi do magdalenca avtolicarja, to je poleg novega avto Jarca za ptujsko ulico mislim da ti bo lahko najbol pomagal al pa na pobresju za tusom, nasproti poste je en ko se ukvarja z popravilom pik pa risov na avtu mogoce ti bi on tud vedo kaj pomagat
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane