laguna ll centralno zaklepanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
skywalker1

laguna ll centralno zaklepanje

Odgovor Napisal/-a skywalker1 »

pri laguni ll ko zaklenem vrata je ok ko pa odklenem se pri zadnjih levih vratih pojavi cuden zvok kot da nekaj drgne zelo zelo zelo motece :mad: :mad:
grandtour
Kraj: Zgornja savinjska

Odgovor Napisal/-a grandtour »

mislim da bo nekaj narobe za motorckom v vratih za centralno zaklepanje
skywalker1

je mel ze kaksen podobne probleme sem probal dat dol oblogo 3 vijaki ampak zaradi mase ne gre se bojim da kaj poci
skywalker1

enkrat je to ze nardilo ampak samo enkrat in sicer ko sem zaklenil pri napol zaprtih teh vratih in ko sem nazaj odklenil se je pojavil ta zvok kasneje je to nehalo sedaj pa ne kaze da bi nehal
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

meni je tudi enkrat tako anredilo potem pa nehalo, je pa res, da nisem vrat zaprl do konca. imam pa eno vprasanje na to temo, na zadnjih levih vratih ( laguna II letnik 2003, 1,9 dci) se mi ne vklopi lucka in tudi na armaturi ne pokaze, da so vrata odprta. Sem ze nekaj poskusal okoli senzorja na vratih pa ni nic bolje, je pa zanimivo nekaj, ce so vrata odprta dalj casa se lucka prizge in tudi na armaturi pokaze, da so vrata odprta. Tudi v priemru pogostega vstopanja in izstopanja na ta vrata zadeva deluje, v kolikor ja pa v mirovanju je mrtva, centralno zaklepanje deluje normalno, a je mozno, da bi se racunalnik temu prilagajal al pa gre za napako na senzorju?
Uporabniški avatar
McBerni
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a McBerni »

Hojla,

enak primer, Espace. Lucka za vrata se ne odpre in luci (dnevno stikalo) se ne ugasnejo, kar pomeni, da ce avta ne zaklenes, se akumulator sprazni (preverjeno).

Ali je ze kdo odprl leva sprednja vrata in nasel mikro stikalo? Ali je v kljucavnici ali na kljuki?
grandtour

McBerni napisal/-a:Hojla,

enak primer, Espace. Lucka za vrata se ne odpre in luci (dnevno stikalo) se ne ugasnejo, kar pomeni, da ce avta ne zaklenes, se akumulator sprazni (preverjeno).

Ali je ze kdo odprl leva sprednja vrata in nasel mikro stikalo? Ali je v kljucavnici ali na kljuki?

Stikalo je v kljucavnici
Uporabniški avatar
McBerni
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a McBerni »

grandtour napisal/-a: Stikalo je v kljucavnici
Predvidevam, da je "zapeceno" skupaj in se ne da popravljat, ampak samo menjat celo kljucavnico?
grandtour

ja potrebna je menjava cele kljucavnice
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

kaj p ce bi razdrl? in malo podmazal ?
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

Imam laguno letnik 2003, pa mi dela na levi strani zadaj isto, lucka na vratih se ne prizge ko se vrata odpro prav tako na indikatorju spredaj ne kaze, da so vrata odprta, tudi, ko odklepam na teh vratih je slisati kot bi se nekaj se potegnilo ob kovino. Na servisu pravijo, da je potrebno zamenjati mikrostikalo, pa bo OK, cez zimo sem sprical z wd pa je bilo malo bolje ampka sedaj pa lucke sploh ne prizge vec.
grandtour

Koliko js vem se stikala ne da menjati ampak je potrebno zamenjati celo kjucavnico :mad:
Odgovori