laguna ll centralno zaklepanje
-
skywalker1
laguna ll centralno zaklepanje
pri laguni ll ko zaklenem vrata je ok ko pa odklenem se pri zadnjih levih vratih pojavi cuden zvok kot da nekaj drgne zelo zelo zelo motece

-
skywalker1
-
skywalker1
meni je tudi enkrat tako anredilo potem pa nehalo, je pa res, da nisem vrat zaprl do konca. imam pa eno vprasanje na to temo, na zadnjih levih vratih ( laguna II letnik 2003, 1,9 dci) se mi ne vklopi lucka in tudi na armaturi ne pokaze, da so vrata odprta. Sem ze nekaj poskusal okoli senzorja na vratih pa ni nic bolje, je pa zanimivo nekaj, ce so vrata odprta dalj casa se lucka prizge in tudi na armaturi pokaze, da so vrata odprta. Tudi v priemru pogostega vstopanja in izstopanja na ta vrata zadeva deluje, v kolikor ja pa v mirovanju je mrtva, centralno zaklepanje deluje normalno, a je mozno, da bi se racunalnik temu prilagajal al pa gre za napako na senzorju?
McBerni napisal/-a:Hojla,
enak primer, Espace. Lucka za vrata se ne odpre in luci (dnevno stikalo) se ne ugasnejo, kar pomeni, da ce avta ne zaklenes, se akumulator sprazni (preverjeno).
Ali je ze kdo odprl leva sprednja vrata in nasel mikro stikalo? Ali je v kljucavnici ali na kljuki?
Stikalo je v kljucavnici
Imam laguno letnik 2003, pa mi dela na levi strani zadaj isto, lucka na vratih se ne prizge ko se vrata odpro prav tako na indikatorju spredaj ne kaze, da so vrata odprta, tudi, ko odklepam na teh vratih je slisati kot bi se nekaj se potegnilo ob kovino. Na servisu pravijo, da je potrebno zamenjati mikrostikalo, pa bo OK, cez zimo sem sprical z wd pa je bilo malo bolje ampka sedaj pa lucke sploh ne prizge vec.