Bom kr v tej temi uprasu...Dons sm opravil homologacijo za platisca .Najbolj presenecen sem biu,k so mi zacel preverjat zavore,pline... !
A je to normalno,ker jaz se dolgo nimam tehnicnega pregleda?!A je mozno,da pades na pregledu zaradi plinov-zavor,ali je to samo preventivni pregled?!
gorc napisal/-a:Bom kr v tej temi uprasu...Dons sm opravil homologacijo za platisca .Najbolj presenecen sem biu,k so mi zacel preverjat zavore,pline... !
A je to normalno,ker jaz se dolgo nimam tehnicnega pregleda?!A je mozno,da pades na pregledu zaradi plinov-zavor,ali je to samo preventivni pregled?!
LP
naceloma je to samo preventivni pregled..pri kolesah so tudi meni bremze testiral
dete napisal/-a:na stezi za homologacijo pregledajo bremze, mislm da v vsakem primeru; za pline pa ne vem-men jih niso testiral
Ja sej pline niso vsem testiral...je pa enemu modelu kompliciral,ker je imel prekoracene pline(odstranjen katalizator)!!
Najbolj sem biu pa presenecen kako "mojstri" delajo z avtomobilom...je nekdo pred mano prisel homologirat sprednji spojler za hondo,pa so mu ga na valjih skoraj odlomili...dobro,da sem redko gost na lpp-eju!!!!
A v Mb tud delajo to na RTI-u da testirajo bremze ?? V sredo sem narocen pa me je zdaj presetlo to Ce pa testira pline pa tak nisem naredo ker nimam katalizatorja gor
MaTe0 napisal/-a:A v Mb tud delajo to na RTI-u da testirajo bremze ?? V sredo sem narocen pa me je zdaj presetlo to Ce pa testira pline pa tak nisem naredo ker nimam katalizatorja gor
Js ko sm homologiru feltne mi je sam to pogledu - z ogledalcem stevilke odznotraj na feltnah, da se je ujemalo s tuv in pa, da ne gleda prevec kolo iz blatnika - more bit u liniji - vsaj tako je reku. Ni bilo ne duha ne sluha o kaki merilni napravi za plin.
Jaz tud ne da bi vedo da delajo tak pr nas Z ogledalcem pa vem da gleda No upam vsaj da nebo problemov. Prvic jih ni blo pa ko vidi da sem bil enkrat tam ze pol ne jebe Ali pac
ja js sm su tut sam sipe homologirat p me je dov cez valarje..dvigvov prednjo os in take... vse razen plinov..sklepam da zaradi novejsega modela... tako da pomoje gre vsak cez use... na lpp so p itk sami klukci
jaz sem prejsnji teden homoligiral feltne in gume na meganu dvojki v LPP v ljubljani in je splezal pod avto prepisla stevilke s platisc, potem se stevilk iz gum.
nato smo cakalo eno uro, da je mozakar na koncu pogledal se TUV in sem lahko sel