skrbi za homologacijo

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
gorč

Odgovor Napisal/-a gorč »

Bom kr v tej temi uprasu...Dons sm opravil homologacijo za platisca :smt043 .Najbolj presenecen sem biu,k so mi zacel preverjat zavore,pline... :shock: !
A je to normalno,ker jaz se dolgo nimam tehnicnega pregleda?!A je mozno,da pades na pregledu zaradi plinov-zavor,ali je to samo preventivni pregled?!

LP
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

gorc napisal/-a:Bom kr v tej temi uprasu...Dons sm opravil homologacijo za platisca :smt043 .Najbolj presenecen sem biu,k so mi zacel preverjat zavore,pline... :shock: !
A je to normalno,ker jaz se dolgo nimam tehnicnega pregleda?!A je mozno,da pades na pregledu zaradi plinov-zavor,ali je to samo preventivni pregled?!

LP
naceloma je to samo preventivni pregled..pri kolesah so tudi meni bremze testiral
Slika
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

na stezi za homologacijo pregledajo bremze, mislm da v vsakem primeru; za pline pa ne vem-men jih niso testiral
Uporabniški avatar
gorč

Odgovor Napisal/-a gorč »

dete napisal/-a:na stezi za homologacijo pregledajo bremze, mislm da v vsakem primeru; za pline pa ne vem-men jih niso testiral
Ja sej pline niso vsem testiral...je pa enemu modelu kompliciral,ker je imel prekoracene pline(odstranjen katalizator)!!
Najbolj sem biu pa presenecen kako "mojstri" delajo z avtomobilom...je nekdo pred mano prisel homologirat sprednji spojler za hondo,pa so mu ga na valjih skoraj odlomili...dobro,da sem redko gost na lpp-eju!!!!
Uporabniški avatar
BoneS

men so poskodval feltno na notranjem robu-zapelu je preblizu kanala
Slika
Uporabniški avatar
za

Odgovor Napisal/-a za »

BoneS napisal/-a:men so poskodval feltno na notranjem robu-zapelu je preblizu kanala
in ukrep? :mad:
Uporabniški avatar
BoneS

za napisal/-a:
BoneS napisal/-a:men so poskodval feltno na notranjem robu-zapelu je preblizu kanala
in ukrep? :mad:
ugriznu sem se v jezik :?

feltne so ble cist nove..sam sm raj pozrl to, kot pa da bi ble tezave pri homologaciji :?
Slika
Uporabniški avatar
za

Odgovor Napisal/-a za »

samo to popizdis samo mas prav da nisi nic odreagiral.

jaz ne vem ce bi zdrzal nekaj bi mu sigurno reko. pa fejst ti jo je?
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

A v Mb tud delajo to na RTI-u da testirajo bremze ?? :) V sredo sem narocen pa me je zdaj presetlo to :) Ce pa testira pline pa tak nisem naredo ker nimam katalizatorja gor :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Odgovor Napisal/-a smiley »

MaTe0 napisal/-a:A v Mb tud delajo to na RTI-u da testirajo bremze ?? :) V sredo sem narocen pa me je zdaj presetlo to :) Ce pa testira pline pa tak nisem naredo ker nimam katalizatorja gor :)
Js ko sm homologiru feltne mi je sam to pogledu - z ogledalcem stevilke odznotraj na feltnah, da se je ujemalo s tuv in pa, da ne gleda prevec kolo iz blatnika - more bit u liniji - vsaj tako je reku. Ni bilo ne duha ne sluha o kaki merilni napravi za plin.

lp
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Jaz tud ne da bi vedo da delajo tak pr nas :) Z ogledalcem pa vem da gleda :) No upam vsaj da nebo problemov. Prvic jih ni blo pa ko vidi da sem bil enkrat tam ze pol ne jebe :) Ali pac :P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja js sm su tut sam sipe homologirat p me je dov cez valarje..dvigvov prednjo os in take... vse razen plinov..sklepam da zaradi novejsega modela... tako da pomoje gre vsak cez use... na lpp so p itk sami klukci :?
Uporabniški avatar
BoneS

za napisal/-a:samo to popizdis samo mas prav da nisi nic odreagiral.

jaz ne vem ce bi zdrzal nekaj bi mu sigurno reko. pa fejst ti jo je?
tko jo je, da je precej zaskripalo..v bistvo nisem vidu, dokler ni prisla jesen, ko sem odmontiru platisca..kr fajn jo je, cca 10-15cm dolga zareza
Slika
Uporabniški avatar
morph

Odgovor Napisal/-a morph »

jaz sem prejsnji teden homoligiral feltne in gume na meganu dvojki v LPP v ljubljani in je splezal pod avto prepisla stevilke s platisc, potem se stevilk iz gum.
nato smo cakalo eno uro, da je mozakar na koncu pogledal se TUV in sem lahko sel

no se prej sem pa placal 52 eur
Odgovori