No zanimivo dejstvo od tega avta je to, da ima preprogramiran racunalnik ali nekaj takega, naj bi bila malo navita in pa brez blokade
Moja ventilarca
Moja ventilarca
No, ker sem pac mocno pogresal konje, sem danes dal aro za renault 19 chamade 16v letnik 94
Ju3 mi pride domov
Tako da pridejo slikce za v galerijo, samo prej morem avto se malo doterat... Zato me zanima, ce ima kdo kaj delov za 16v 19-ko pa da je blizu lj? Ker namrec rabim levi amortizer, in mora bit od 16v od drugih ne pase
pa pokrovcke od originalnih litih felten za 16v ce ima kdo?
No zanimivo dejstvo od tega avta je to, da ima preprogramiran racunalnik ali nekaj takega, naj bi bila malo navita in pa brez blokade

Zadnjič spremenil DragR, dne 10 Apr 2007, 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1303033#
Tale bo moja
Sicer tle ne zgleda ne vem kaj ker je zaprasena do konca, vendar je karoserija dost dobr ohranjena, malenkost popravkov bo potrebno, za motor pa tip fuul garantira da dela ko urca, saj smo zalaufali, men se je zdelo normalno, le auspuh pusca... Motor je pa tut suh, edino menjalnik malo masten. No za ceno, rekel bom le da sem se precej zglihal
Dete, a imas levi amortizer za 16v?? Al pa kdo drug pa da ni predalec iz lj?
(pametnjakovici so namesto za 16v kar navadnega namontirali in kolo postrani stoji)
Tale bo moja
Dete, a imas levi amortizer za 16v?? Al pa kdo drug pa da ni predalec iz lj?
(pametnjakovici so namesto za 16v kar navadnega namontirali in kolo postrani stoji)
ja sej, aksenkl je od 16v, amortizer pa od navadne, in pol stoji postran.
K se vidi da je cist drgacen amortizer, tut na vrh... No, avto je zdaj drugace doma, ni vec prasen, ga je sneg spral
Vendar so ze prvi problemi
Ne vleeeceeeee
No da sm malo bolj natancen, do 4000 je mrtvasnica, edini konj u avtu sem jaz, nad temi obrati se pa motor prebudi, in konkretno potegne, vendar se zmeraj ne tisto pravo, ker vem sem ze imel 16v-jko.
K se vidi da je cist drgacen amortizer, tut na vrh... No, avto je zdaj drugace doma, ni vec prasen, ga je sneg spral
No da sm malo bolj natancen, do 4000 je mrtvasnica, edini konj u avtu sem jaz, nad temi obrati se pa motor prebudi, in konkretno potegne, vendar se zmeraj ne tisto pravo, ker vem sem ze imel 16v-jko.
Mogoce zarad tega, ker je avto stal par mescou? Samo mene zanima, ce kdo ve kaj bi bla napaka... Ju3 bom nabavu nove svece, ce bo kaj pomagalo, pri prejsnji vem da je se pol mal zbudila
No, mozno da mi je tudi zaradi amortizerja kaj buce prodal, ker mi je tudi trdil da avto nima blokade in da gre v treti 180 pa take, avto ma pa lepo na 7000 blokado... Ce to ne bo pomagalo da dam nove svece, bom probal izpuh pri kolektrju odklopit ce je mogoce katalizator zabasan... Ima se kdo kaksni idejo kaj bi blo?