Moja ventilarca

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
DragR

Moja ventilarca

Odgovor Napisal/-a DragR »

No, ker sem pac mocno pogresal konje, sem danes dal aro za renault 19 chamade 16v letnik 94 8) Ju3 mi pride domov :) Tako da pridejo slikce za v galerijo, samo prej morem avto se malo doterat... Zato me zanima, ce ima kdo kaj delov za 16v 19-ko pa da je blizu lj? Ker namrec rabim levi amortizer, in mora bit od 16v od drugih ne pase :? pa pokrovcke od originalnih litih felten za 16v ce ima kdo?
No zanimivo dejstvo od tega avta je to, da ima preprogramiran racunalnik ali nekaj takega, naj bi bila malo navita in pa brez blokade :twisted: :twisted:
Zadnjič spremenil DragR, dne 10 Apr 2007, 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Cena, ce ni skrivnost?
Uporabniški avatar
Devilll
Kraj: Vinorodna dežela Bizeljsko...

Odgovor Napisal/-a Devilll »

kolk je pa potem poraba ce je raæunalnik prestelan???
While the clouds above prepare to destroy....
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

optimizacija, se vedno je lahko poraba cist normalna, ce ga normalno peles, sam k ga je treba pohodt, je pa razlika obcutna (v porabi in efektu)

drugac pa pr tem avto govort o porabi ni prevec smiselno, sej je delan zato da gre, pa da zre, drugac pa kupis SDI, pa se furas z jajci, k po jajcih :wink:
Uporabniški avatar
DragR

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1303033#
Tale bo moja :) Sicer tle ne zgleda ne vem kaj ker je zaprasena do konca, vendar je karoserija dost dobr ohranjena, malenkost popravkov bo potrebno, za motor pa tip fuul garantira da dela ko urca, saj smo zalaufali, men se je zdelo normalno, le auspuh pusca... Motor je pa tut suh, edino menjalnik malo masten. No za ceno, rekel bom le da sem se precej zglihal 8)
Dete, a imas levi amortizer za 16v?? Al pa kdo drug pa da ni predalec iz lj?
(pametnjakovici so namesto za 16v kar navadnega namontirali in kolo postrani stoji)
Slika
Uporabniški avatar
dete

ej stari glih pred kratkim sm komplet amortizerje s fedri prodau, pa sm mu reku, da itak amortizerjev ne rabm, pa sm jih kr skupej pustu

p.... sm kekc, k bi zdele se mau zasluzu :(
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Ja dete marskej bi loh prodal ti,jej jej :( :D
Slika
Uporabniški avatar
dete

kaj pa se :?:

a ti kej kupujes, sej nekje stvari je doma :wink:

je pa res, da se mi doma ze ena petka vala, in si tezko prvoscm avtoodpad
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

ne razumem zakaj kolo narobe stoji? ce ti je reku da zarad tega ker je od navadne amortizer gor in da zarad tega kolo tko stoji to so buce, no vsaj po mojem
Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Nevem kako ste na to temo spet prsli,Teso ma prov.Navadne amortizerje se da montirat sam mors se absenkle zamenat pa stoji use kot mora,seveda pa ni priporoclivo ker je pri 16v masina tezja.

Kolk let se pa ta avto ni vozu ze da je tkole zaprasen?
Slika
Uporabniški avatar
Devilll

@ BeaM_X : kaj je zdaj z unimi gumijastimi letvicami za predn odbijac??? se vedno jih rabim :oops:
Uporabniški avatar
Devilll

@ DragR : tole bo pa ista kot je moja 16 vejka, le da je mal popravkov na moji.... :D
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Ko kupis jo prco spucaj in pol naredi eno normalno sliko 8) . Amortizer mam pa jst se en na dilah, sta pa tak oba ista ce se ne motim.
Uporabniški avatar
DragR

ja sej, aksenkl je od 16v, amortizer pa od navadne, in pol stoji postran.
K se vidi da je cist drgacen amortizer, tut na vrh... No, avto je zdaj drugace doma, ni vec prasen, ga je sneg spral
:D Vendar so ze prvi problemi :? Ne vleeeceeeee :mad:
No da sm malo bolj natancen, do 4000 je mrtvasnica, edini konj u avtu sem jaz, nad temi obrati se pa motor prebudi, in konkretno potegne, vendar se zmeraj ne tisto pravo, ker vem sem ze imel 16v-jko.
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Mogoce zarad tega, ker je avto stal par mescou? Samo mene zanima, ce kdo ve kaj bi bla napaka... Ju3 bom nabavu nove svece, ce bo kaj pomagalo, pri prejsnji vem da je se pol mal zbudila :) No, mozno da mi je tudi zaradi amortizerja kaj buce prodal, ker mi je tudi trdil da avto nima blokade in da gre v treti 180 pa take, avto ma pa lepo na 7000 blokado... Ce to ne bo pomagalo da dam nove svece, bom probal izpuh pri kolektrju odklopit ce je mogoce katalizator zabasan... Ima se kdo kaksni idejo kaj bi blo?
Slika
Odgovori