R19 1.8 16V-99 ali 101Kw

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

uceri sm poslau en email na revoz,pac glede f7p masine in dubu tak odgovor-->

Spostovani!

Glede vasega vprasanja se boste morali obrniti na Sluzbo za stike s kupci pri Renault Nissan Sloveniji, podjetju, ki je v Sloveniji zadolzeno za prodajo Renaultovih vozil, medtem ko je Revoz izkljucno proizvodno podjetje (proizvodnja clia II). Nahajajo se na Dunajski 22 v Ljubljani. Dosegljivi so po el.posti: [email protected] ali na tel.stev.:01/472 32 69.

S pozdravi!

kaj to pomen da se na revozu ne da to vec postimat?bo treba v lj klicat?mislite da bo kej?i have some strange feeling abou that :?
Slika Slika
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

V zacetku je Revoz zdruzeval tako industrijsko kot komercialno dejavnost, v zadnjih letih pa je postajala vse bolj izrazita potreba po locitvi obeh dejavnosti in njihovem osredotocanju na daljnorocni razvoj. Tako se je 1. junija 2002 komercialna dejavnost Revoza organizirala v obliki komercialne podruznice Renault Slovenija, medtem ko je Revoz ohranil svoje pristojnosti na industrijskem podrocju. V skladu s stratesko povezavo Renaulta z Nissanom je v zacetku leta 2004 Renault Slovenija zacela izvajati tudi komercialno dejavnost za Nissan v Sloveniji. Podjetje Renault-Nissan Slovenija tako kot uvoznik avtomobilov znamke Renault in Nissan oskrbuje slovensko trzisce s celotno paleto Renaultovih in Nissanovih vozil.
Uporabniški avatar
res5kt

Odgovor Napisal/-a res5kt »

zdravo fantje! jst mam namen kupt 19-ko 1.8 16v pa ji v prometni pise 101kilovat. pa me zdej zanima kam se morm obrnat da bi to spremeniu na 99kilovatu. ali naj grem na lpp v lj.pa tm kej uprasam ak kako mi svetujete. upam da ste me razumel kaj hocm povedatin da mi boste lahko kej pomagal! :?: :oops:
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Poglej 2 posta visje, ti vse pise.
Uporabniški avatar
res5kt

Odgovor Napisal/-a res5kt »

:mad: ja ucitn se pol ne da vec ane. ko pol kir kej ve kolk prije homologacija za masino :?: al koj se pol najbol splaca nardit s temu :?:
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

ce ti zavarovanje dela kaksen lokalni zastopnik (ce ga poznas recimo) potem ni problema...tam ima v naboru dve opciji 19stk 16V...samo klikne na 99kW in je stvar resena...zavarovano 99kW.
Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Ja naceloma se ne da spreminjat. Tudi ce je oznaka motorja ista, sta tipa motorja razlicna. Potrebe/prilagajanje za razlicne trge. Homologacije se ne da spreminjat! Ti posljes prosnjo za homologacijski kartoncek na Renault-Nissan Slovenija na podlagi st. sasije. In ce v homologaciji pise 101kW nimas kaj praskat. Pac je treba iskat tak avto z 99kW.

Druge opcije ni, tud te, ki jo je Bojci navedel ne obstaja. Saj je bil avto ze prej registriran kot 101kW in je ta podatek ostal v mrezi zavarovalnic itd...

Tud zajebavat z tem ni dobro cesenj zobat. Ko pride do nesrece, se ugotovi, da je ponarejeno zavarovanje in se lahko samo pod nosom obrises da ti zavarovalnica krije stroske. Recimo da si povzrocitelj nesrece, razbijes 2 avta vredna po 10 MIO=20MIO, bodo tvoji starsi prodal stanovanje, da bos lahko poravnal skodo. Dlje bo trajala poravnava, vec obresti se bo nabiralo. In to samo za razliko 130 ojrov :!: :!: :!:

Je za razmislit, vem pa da je butasto :wink:
Uporabniški avatar
privatnik

Ja ce ti ga zavaruje na 99kW ti bo v prometni se vedno pisalo 101kW, se pravi je potrebno urediti da se popravi vrednost v prometni. Itak se pa pol vse (zavarovanje itd..) dela glede na podatke v prometni.

Naj en poklice to Sluzbo za stike s kupci pri Renault Nissan Sloveniji (01/472 32 69) in vprasa ce se to da naredit. Ce je do zdaj slo ne vem zakaj se zdaj nebi moglo vec.
Uporabniški avatar
killah bee

Se ne da preverjeno :wink:
Uporabniški avatar
privatnik

Samo ce ma motor CAT in lambdo, pol bi mogu met 99kW, kaj pa ce ma napisanih 101 kW ? Lahko prijavis napako v prometni ali kaj ?
Uporabniški avatar
killah bee

Ne, ker to njih ne zanima :wink:

Sicer pa ni bila fora v samo katalizatorju ampak je prov drug tip motorja :D
Uporabniški avatar
robi1000

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Sem bil danes na tehnicnem, pa majo v racunalniku samo F7P 704 motor (z katalizatorjem in 99kW) in so pisano gledali, da mam 101 kW pa katalizator spodi. Bom jutri sel na LPP. Ce mam sreco je v njihovem sistemu tut samo 704ka in mi bodo mogoce spremenil, kr un na tehnicnem bi mi ze sam skor, sam je biu zravn en zatezen tastar, k je reku nej grem rajs na LPP. Sej ga razumem. Pac noce sprejet nase odgovornosti. Ampak me pa zanima a je bil kdo na LPP-ju na homologacijah in ce ja, kaj so mu rekli glede tega?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

Porocaj nam pol.... :D
Uporabniški avatar
robi1000

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

TOOOOO!!! Ravnokar sem dobil potrdilo iz Renaulta, da "imam" 99kW!!! :twisted:

Uglavnem, ce bi se kdo rad spremembo v prometnem naj kontaktira g. Kastelic Roberta v Renault Novo mesto na tel. 07 331 54 03, poslat mu boste moral po faxu kopijo homologacijskega kartoncka oziroma prometno dovoljenje in spodi pripisat vas ime pa naslov. Stevilka faxa je 07 331 44 03.

Nadaljni postopek je da se gre na LPP v LJ kjer oddas zahtevek za novo homologacijo in pregled vozila kar skupno nanese tm okol 50 evrov. Potem pa na tehnicni pregled, vplacat zavarovanje pa gasa na puno! :D
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

No pa je vendarle mozno spremenit ko je veliko folka trdilo nasprotno... :)
Slika
Odgovori