R19 1.8 16V-99 ali 101Kw

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Pozdravljen. Vendar ni bilo razlike samo v tipu motorja. Odvisno je bilo tudi za kateri trg je bil avto namenjen. Zato so imeli tudi nekateri namesto 99kW 101kW. Ponavadi so bili te, ki so novejsi letnik z katalizatorjem ter napisanimi 101kW uvozene, bodisi iz Italije ter Avstrije. Pri nas kupljene so imele vse z katalizatorjem 99kW.
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

Zanimivo, da si to resil...res je bil problem z 101KW 19kam, saj sem tudi jaz, ko sem kupoval 16vejko gledal, da ima vpisan 99KW.

Cudno, da to niso ze prej pogruntali...
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
R5Gt turbo

Odgovor Napisal/-a R5Gt turbo »

Kako je to pri cliotu ker sam sem dobil cliota iz Italije in ima 101kw je moznost tud tukej popravit. Tocnih podatkou iz papirjev se ne morm dat. Cakam na papirje :?
Uporabniški avatar
Danch

Odgovor Napisal/-a Danch »

R5Gt turbo napisal/-a:Kako je to pri cliotu ker sam sem dobil cliota iz Italije in ima 101kw je moznost tud tukej popravit. Tocnih podatkou iz papirjev se ne morm dat. Cakam na papirje :?
Ja, ce je blakozar to uredil na revozu in dobil potrdilo da ima avto 99KW se da tudi pri tebi to ustimat, motorcki so isti :wink:
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

kot narocena tema :lol:
frend je spet kupu 19ko 16v(zdej cabrio 8) )in ma 101kw,blakozar dej povej kaj si tocn mogu naredit da so ti pac "odobril" da mas 99kw in ne 101kw?
Slika Slika
Uporabniški avatar
RS-sport

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

ja tudi pri cliotu se da to popravit iz 101KW na 99KW

:wink: sem imel pri svojem isto tezavo :roll: pred nekaj leti :wink:
RS-sport
Uporabniški avatar
pery

ja in kaj je treba tocn naredit?a poklices na revoz in reces da mas 101kw in da bi rad meu 99kw in je reseno al kako? :lol: :oops:
Slika Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Poklices v Revoz na oddelek homologacij in se zmenis kaj bi rad, verjetno bos mogel poslat kopijo prometne, pol ti bojo pa oni izdal potrdilo da ma ta motor 99kW in s tem pol registriras avto.
Uporabniški avatar
pery

hmm,kle bo pa en problem,ker je avto odjavlen iz prometa in je biu vozen sam poleti,znova ga misli pa po 15.3. registrirat,se prau da zdej nima prometne. :? kaj mu bo ta sprememba prisla praw sele pri drugi registraciji al kako :?
Slika Slika
Uporabniški avatar
RS-sport

pery napisal/-a:hmm,kle bo pa en problem,ker je avto odjavlen iz prometa in je biu vozen sam poleti,znova ga misli pa po 15.3. registrirat,se prau da zdej nima prometne. :? kaj mu bo ta sprememba prisla praw sele pri drugi registraciji al kako :?
kako nima prometne :shock: ce je bil avto odjavlen pol mas prometno :roll: sam gor ti pise "odjavljeno iz prometa" :wink:

jest sem jim takrat v Revoz poslal samo homologaciski kartoncek :wink: pol so mi pa cez par dni nazaj poslal novega z 99KW :D
kako je pa to sedaj urejeno :?: se bi pa mogel mal pozanimat :roll:
RS-sport
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Prometno mores met, saj z njo dokazujes da si lastnik vozila :shock: .
Uporabniški avatar
pery

vam kasneje javim k se pozanimam kaj je z njegovo prometno,ker tud men to ne gre u glavo k je nek govoru da je nima in da mu jo bo presnji lastnik se poslau... :?
Slika Slika
Uporabniški avatar
RS-sport

pery napisal/-a:vam kasneje javim k se pozanimam kaj je z njegovo prometno,ker tud men to ne gre u glavo k je nek govoru da je nima in da mu jo bo presnji lastnik se poslau... :?
tole mi mal smrdi :oops:
RS-sport
Uporabniški avatar
tornado
Kraj: Maribor, Slovenija

Odgovor Napisal/-a tornado »

Pred let, ko sem vozil Alfo sem imel iste probleme. Sedaj se ne spomnim tocnih cifer, amapk, ko sem iskal podatke o moci motorja sem dobil 5 razlicnih podatkov. :shock:
Vse se jo lomilo na malenkost gor ali dol zaradi prehoda v nizji ali visji placilni razred.
Hvala bogu sem uspel prepricati moze na AMZS, da so mi upostevali manjso moc.

V tem primeru kot ga navajate tukaj je isti slucaj. Razlika v zavarovanju (brez bonifikacije) je 135eur. Se splaca ''jajcat''. :wink:

Izracun stroskov
Lp Rado
Uporabniški avatar
pery

RS-sport napisal/-a:
pery napisal/-a:vam kasneje javim k se pozanimam kaj je z njegovo prometno,ker tud men to ne gre u glavo k je nek govoru da je nima in da mu jo bo presnji lastnik se poslau... :?
tole mi mal smrdi :oops:
ej stari men tud...sej nemorm vrjet kok je lahko folk tok naiven pa vsakmu vrjet...no sej ta frend mi je reku da ma vse njegove podatke pac ce bo kej narobe al pa kej...no sej bomo vidli,prau da on mu vrjame in se ne sikira,no ja sej je njegow dnar... :wink:
Slika Slika
Odgovori