Gretje !! ??
ce je nova se pozna ko dan in nocBeaM_X napisal/-a:Mene pa zanima ce pecka kaj hitreje ogreje, ce je nova oz spucana?
Ker pri prejsni devetnajstki se je res koj zacel toplo pihat,ze je pa treba kasno minuto pocakat.
RS-sport
Pecko pucat brezveze. Ne bo nikoli ista kot nova, ki pa tudi ni ravno draga. Dela je za ene 3-4 urce, mal se je treba potrudt pa je.
(najprej armaturko dol, pol pr motorju cevi odklopt k grejo v kabino, pol je treba komplet tisto velko crno skatlo k so not lopute pa vse to(pretok zraka) dol uzet pol pa ze pocas do pecke prids k je pa samo zataknena notr al pa malenkost prsraufana, to ja pa tut to
)
halo fantje!
zadnjic mi je spet zacelo gret ko noro, zdaj pa mi spet vec ne greje
!!! se pravi da je res zabasano in po moje brezveze da menjujem pecko!?
zanima me pa kolko pa kaj stane da ti spucajo to ki na kakem servisu al bilo kje...?? al se potem bolj splaca menjat, ker 50 eur ne dam za to sranje

zadnjic mi je spet zacelo gret ko noro, zdaj pa mi spet vec ne greje
zanima me pa kolko pa kaj stane da ti spucajo to ki na kakem servisu al bilo kje...?? al se potem bolj splaca menjat, ker 50 eur ne dam za to sranje
No evo jaz sem menjal priblizno en teden nazaj, sem raje dal 50eur za novo pecko, ker ce bi rabljeno kupil za okoli 25eur, bi moral cez pol leta ali se prej zopet kupiti novo, tako da bi bil samo na izgubi. Dela je pa za priblizno 3 ure, samo ti more nekdo pomagat da dobis pecko ven, ker je ubistvu v nekakem okviru al kako bi reku....naj me en mehanik popravi
Evo slikice:

Evo, zadeva zamenjana, armatura skup sestavljena nazaj

Mal sm zaje*u, k nism mal bol posliku, ampak, mogoce pa bo nekomu pomagal.
LP Burka
Evo slikice:

Evo, zadeva zamenjana, armatura skup sestavljena nazaj

Mal sm zaje*u, k nism mal bol posliku, ampak, mogoce pa bo nekomu pomagal.
LP Burka