Gretje !! ??

Kotiček renojevih starodobnikov
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Mene pa zanima ce pecka kaj hitreje ogreje, ce je nova oz spucana?
Ker pri prejsni devetnajstki se je res koj zacel toplo pihat,ze je pa treba kasno minuto pocakat.
Slika
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

BeaM_X napisal/-a:Mene pa zanima ce pecka kaj hitreje ogreje, ce je nova oz spucana?
Ker pri prejsni devetnajstki se je res koj zacel toplo pihat,ze je pa treba kasno minuto pocakat.
ce je nova se pozna ko dan in noc :wink: ce je pa spucana pa odvisen od tega, ce se je dobro :?: nekatere se dajo spucat :shock: ni pa to vedno resitev
RS-sport
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Pecko pucat brezveze. Ne bo nikoli ista kot nova, ki pa tudi ni ravno draga. Dela je za ene 3-4 urce, mal se je treba potrudt pa je. :) (najprej armaturko dol, pol pr motorju cevi odklopt k grejo v kabino, pol je treba komplet tisto velko crno skatlo k so not lopute pa vse to(pretok zraka) dol uzet pol pa ze pocas do pecke prids k je pa samo zataknena notr al pa malenkost prsraufana, to ja pa tut to :) )
Slika
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

kolk sploh pride nova pecka?
Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Mislim da sem dal pred pol leta okoli 50eur (za ponaredek) tako da tudi ni tak velik strosek. Original na renaultu bi naj bla 90eur po Dialogysu.
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

50eur z delom vred
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

rambo napisal/-a:50eur z delom vred
BREZ DELA :wink:
RS-sport
4 ever 19
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a 4 ever 19 »

halo fantje!
zadnjic mi je spet zacelo gret ko noro, zdaj pa mi spet vec ne greje :)!!! se pravi da je res zabasano in po moje brezveze da menjujem pecko!?
zanima me pa kolko pa kaj stane da ti spucajo to ki na kakem servisu al bilo kje...?? al se potem bolj splaca menjat, ker 50 eur ne dam za to sranje
:?
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Poglej ce imas dovolj hladilne tekocine v sistemu in ce je vredu odzracen, da ti slucajno kak zracni mehur ne pride vmes in ne porine vode skozi grelec.
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

No evo jaz sem menjal priblizno en teden nazaj, sem raje dal 50eur za novo pecko, ker ce bi rabljeno kupil za okoli 25eur, bi moral cez pol leta ali se prej zopet kupiti novo, tako da bi bil samo na izgubi. Dela je pa za priblizno 3 ure, samo ti more nekdo pomagat da dobis pecko ven, ker je ubistvu v nekakem okviru al kako bi reku....naj me en mehanik popravi :D

Evo slikice:

Slika

Slika

Evo, zadeva zamenjana, armatura skup sestavljena nazaj :)
Slika

Mal sm zaje*u, k nism mal bol posliku, ampak, mogoce pa bo nekomu pomagal.

LP Burka
Odgovori