CLIO Initiale Paris

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a jure »

hud clio,kolko si kaj trsal amortizerje,ker jaz ga peljem v sredo v gorico pa me malo zanima tako.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

jure napisal/-a:hud clio,kolko si kaj trsal amortizerje,ker jaz ga peljem v sredo v gorico pa me malo zanima tako.
Da ga ti slucajno nebi prevec. Dej ga 5-10% :wink: Ker bos trpel :D
Uporabniški avatar
jure

killah bee napisal/-a:
jure napisal/-a:hud clio,kolko si kaj trsal amortizerje,ker jaz ga peljem v sredo v gorico pa me malo zanima tako.
Da ga ti slucajno nebi prevec. Dej ga 5-10% :wink: Ker bos trpel :D
ja sej lih tolko me zanima,da ne pustim zelodec potem kje,pa se kaj drugega
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

ma nevem tocno v kaksni enoti se tle mer trdoto :lol: sam jst sem mu reku naj mi nardi eno srednjo varjanto..da nebo pretrdo...pa bi blo lahk se malo bolj trdo...no ja za slo ceste je kar vredu k so same lukne....sploh v nasih koncih....
Uporabniški avatar
jure

FastDay napisal/-a:
ma nevem tocno v kaksni enoti se tle mer trdoto :lol: sam jst sem mu reku naj mi nardi eno srednjo varjanto..da nebo pretrdo...pa bi blo lahk se malo bolj trdo...no ja za slo ceste je kar vredu k so same lukne....sploh v nasih koncih....
aha hvala,potem bom tudi jaz kaj takega probal.bomo vidli
FastDay

jure napisal/-a:
FastDay napisal/-a:
sam baje da Vuga kar v orngi strsa...tak da se znjim najprej zmeni kaj bi ti rad....da nebos pol "trpel"
Uporabniški avatar
jure

FastDay napisal/-a:
jure napisal/-a:
FastDay napisal/-a: ma nevem tocno v kaksni enoti se tle mer trdoto :lol: sam jst sem mu reku naj mi nardi eno srednjo varjanto..da nebo pretrdo...pa bi blo lahk se malo bolj trdo...no ja za slo ceste je kar vredu k so same lukne....sploh v nasih koncih....
sam baje da Vuga kar v orngi strsa...tak da se znjim najprej zmeni kaj bi ti rad....da nebos pol "trpel"
ja to itak naj on predlaga kako pa kaj,da ne bo slucajno ko gokart :D
FastDay

kok racuna....no ce neves pa pol sporoci :D
Uporabniški avatar
jure

FastDay napisal/-a:kok racuna....no ce neves pa pol sporoci :D
125 eurov obnova vseh stirih amortizerjev.dela pa 4 urce nekje.sem opazu da ima to ceno ze par let
FastDay

jure napisal/-a:
125 eurov obnova vseh stirih amortizerjev.dela pa 4 urce nekje.sem opazu da ima to ceno ze par let
poceni :shock: meni je turnsek uzel 100eur za dva .....pa eno leto garancije .....aja pa se postriha jih :lol:
Uporabniški avatar
jure

FastDay napisal/-a:
jure napisal/-a:
poceni :shock: meni je turnsek uzel 100eur za dva .....pa eno leto garancije .....aja pa se postriha jih :lol:
ja vuga jih tudi pobarva.je poceni ja zato grem kar obnovit pa je.ce zdrzi dve leti je dobro kaj
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Ce smo ze ravno pri amortizerjih bom se jaz nekaj dodal. Oktobra sem trsal pri vugi vse 4. Glede trdote sem mu samo rekel naj ne pretirava in je zadel v polno - avto lepo "skace" po nasih lepih cestah... Doma sem jih odsravfal iz avta in mu tja peljal razmontirane - cena 20k (bivsih sit), torej 83,46eur. Ce mu peljes cel avto tja je pa 125eur. Tko da, jure ne bo ti zal :D
swizec
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a swizec »

hud tale initiale! Velik varnih km z njim!
Potem pa swizec zavije ?®okolado v folijo! 8)
Ja, seveda!
Uporabniški avatar
BorisB
Kraj: Gorenska ( Lesce )

Odgovor Napisal/-a BorisB »

Modri je res lep :) mas mogoce kako sliko ko se vidi efekt prednjih luci?

Lp pa srecno&varno voznjo!
Slika
::: Renault ... ker se cenim!::::
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

FastDay napisal/-a:
CliYo II napisal/-a:hudooo lepoo... :D ...kok mas predn odbijac od tal??
bom zmeru....sam je kar nizko ker danes sem ze podrajsu z tistim cnim podalskom k sm ustvarju slike :? vrjetno bo kmal kje ostal :roll:
kok si pol nameru... :D
Odgovori