jure napisal/-a:hud clio,kolko si kaj trsal amortizerje,ker jaz ga peljem v sredo v gorico pa me malo zanima tako.
ma nevem tocno v kaksni enoti se tle mer trdoto sam jst sem mu reku naj mi nardi eno srednjo varjanto..da nebo pretrdo...pa bi blo lahk se malo bolj trdo...no ja za slo ceste je kar vredu k so same lukne....sploh v nasih koncih....
jure napisal/-a:hud clio,kolko si kaj trsal amortizerje,ker jaz ga peljem v sredo v gorico pa me malo zanima tako.
ma nevem tocno v kaksni enoti se tle mer trdoto sam jst sem mu reku naj mi nardi eno srednjo varjanto..da nebo pretrdo...pa bi blo lahk se malo bolj trdo...no ja za slo ceste je kar vredu k so same lukne....sploh v nasih koncih....
aha hvala,potem bom tudi jaz kaj takega probal.bomo vidli
sam baje da Vuga kar v orngi strsa...tak da se znjim najprej zmeni kaj bi ti rad....da nebos pol "trpel"
FastDay napisal/-a:
sam baje da Vuga kar v orngi strsa...tak da se znjim najprej zmeni kaj bi ti rad....da nebos pol "trpel"
ja to itak naj on predlaga kako pa kaj,da ne bo slucajno ko gokart
Ce smo ze ravno pri amortizerjih bom se jaz nekaj dodal. Oktobra sem trsal pri vugi vse 4. Glede trdote sem mu samo rekel naj ne pretirava in je zadel v polno - avto lepo "skace" po nasih lepih cestah... Doma sem jih odsravfal iz avta in mu tja peljal razmontirane - cena 20k (bivsih sit), torej 83,46eur. Ce mu peljes cel avto tja je pa 125eur. Tko da, jure ne bo ti zal