To je pa Clio Ceprav pri meni tega ne dela. Verjetno je kaj v povezavi z ABSom. Najbolje bi blo, da gres na diagnostiko, kjer se belezi napaka.Lahko se je racunalniku kaj sfuzlalo.
killah bee napisal/-a:To je pa Clio Ceprav pri meni tega ne dela. Verjetno je kaj v povezavi z ABSom. Najbolje bi blo, da gres na diagnostiko, kjer se belezi napaka.Lahko se je racunalniku kaj sfuzlalo.
ja sej ga peljem na racunalnik na servis.je reku da je mogoce kaksen slab kontakt ali pa kaj vec.
jure napisal/-a:zakaj mi vsake tolko zasveti lucka serv/abs skupaj.sveti nekaj casa in potem se ugasne.
Mah neka brezvezna dolgocajtna cliotova napaka, js bom kr skinu un blesav konektor pod zicem pa direkt zlotal pa bo mir. Vsakic ko prestavlam spredn zic mam lightshow
jure napisal/-a:zakaj mi vsake tolko zasveti lucka serv/abs skupaj.sveti nekaj casa in potem se ugasne.
Mah neka brezvezna dolgocajtna cliotova napaka, js bom kr skinu un blesav konektor pod zicem pa direkt zlotal pa bo mir. Vsakic ko prestavlam spredn zic mam lightshow
ja sej ce mi bo slo na zivce bom tudi jaz kaj takega naredu
Fantje malo manj akcije v Renaultih in vec doma v postelji. Pa ne bo treba zicev prestavlat in konektorjev lotat, ker takrat ko je zenski sila trga vse kar ji pride nasproti Pa se "zima" se bliza! Danes je ze bil en hladen val zjutraj
Fantje malo manj akcije v Renaultih in vec doma v postelji. Pa ne bo treba zicev prestavlat in konektorjev lotat, ker takrat ko je zenski sila trga vse kar ji pride nasproti Pa se "zima" se bliza! Danes je ze bil en hladen val zjutraj
Lep dan
Mam trovratno razlicico in se brez prestavljanja sprednjega zica ne da nazaj