Lucka abs/serv

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Lucka abs/serv

Odgovor Napisal/-a jure »

zakaj mi vsake tolko zasveti lucka serv/abs skupaj.sveti nekaj casa in potem se ugasne.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

To je pa Clio :D Ceprav pri meni tega ne dela. Verjetno je kaj v povezavi z ABSom. Najbolje bi blo, da gres na diagnostiko, kjer se belezi napaka.Lahko se je racunalniku kaj sfuzlalo.
Uporabniški avatar
jure

killah bee napisal/-a:To je pa Clio :D Ceprav pri meni tega ne dela. Verjetno je kaj v povezavi z ABSom. Najbolje bi blo, da gres na diagnostiko, kjer se belezi napaka.Lahko se je racunalniku kaj sfuzlalo.
ja sej ga peljem na racunalnik na servis.je reku da je mogoce kaksen slab kontakt ali pa kaj vec.
Andrejcek

Odgovor Napisal/-a Andrejcek »

Men je tut tak delal, pa je biu en senzor od ABSa fuc.
Life Is Short...Don`t Drive Fast...Just Fly Low
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Meni se je to tudi dogajalo in so mi rekli, da je najbrz slabi kontakt pod sedezem za airbage.
So mi pregledali malo razmigali in vse deluje pravilno.
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Re: Lucka abs/serv

Odgovor Napisal/-a smiley »

jure napisal/-a:zakaj mi vsake tolko zasveti lucka serv/abs skupaj.sveti nekaj casa in potem se ugasne.
Mah neka brezvezna dolgocajtna cliotova napaka, js bom kr skinu un blesav konektor pod zicem pa direkt zlotal pa bo mir. Vsakic ko prestavlam spredn zic mam lightshow :x
Uporabniški avatar
jure

smiley napisal/-a:
jure napisal/-a:zakaj mi vsake tolko zasveti lucka serv/abs skupaj.sveti nekaj casa in potem se ugasne.
Mah neka brezvezna dolgocajtna cliotova napaka, js bom kr skinu un blesav konektor pod zicem pa direkt zlotal pa bo mir. Vsakic ko prestavlam spredn zic mam lightshow :x
ja sej ce mi bo slo na zivce bom tudi jaz kaj takega naredu
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Sorry za offtopic:

Fantje malo manj akcije v Renaultih in vec doma v postelji. Pa ne bo treba zicev prestavlat in konektorjev lotat, ker takrat ko je zenski sila trga vse kar ji pride nasproti :lol: :lol: Pa se "zima" se bliza! Danes je ze bil en hladen val zjutraj :lol: :lol: :wink:

Lep dan
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ena izmed moznosti je, da prevec uporabljas rocno (med voznjo) :twisted:
Ponavadi se izklopi, ko avto ugasnes in ga ponovno zazenes.
Slika
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Odgovor Napisal/-a smiley »

Solero napisal/-a:Sorry za offtopic:

Fantje malo manj akcije v Renaultih in vec doma v postelji. Pa ne bo treba zicev prestavlat in konektorjev lotat, ker takrat ko je zenski sila trga vse kar ji pride nasproti :lol: :lol: Pa se "zima" se bliza! Danes je ze bil en hladen val zjutraj :lol: :lol: :wink:

Lep dan
:lol: :lol: :lol: Mam trovratno razlicico in se brez prestavljanja sprednjega zica ne da nazaj :)
strelaa

Odgovor Napisal/-a strelaa »

Imel sem isti problem....

Tezava je bila v senzorju (slab kontakt) na zadnjem kolesu... tako nekako
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

Solero napisal/-a:Sorry za offtopic:

Lep dan
Podpis!
Odgovori