Renault Megane RS 230 F1 Team R26

Novice iz sveta Renault
Odgovori
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

Sokol napisal/-a:To je to :D .Ta megan je z vsako izdajo boljsi in boljsi.Sedaj je prilezel ze tako visoko da tudi kriticni novinarji priznavajo njegovo premoc v segmentu hot hatch-ev.Renaultsport je ocitno opravil hudicevo dobro delo in zadel avto kot celoto.Jaz sem zelo vesel, da se ta znamka vraca nazaj , v case ko so izdelovali brez kompromisne sportnike!

DARE edino cas je tvoj nasprotnik! :D

LP
pa saj bo hitro minilo. Se malo pa bo bozic, Novo leto...potem grem smucat in potem bo ze kmalu 9.2. 8) . samo ce bo sranje z vremenom sem sklenil da avto tako in tako pred marcem ne gre na cesto... tako da mi je vseeno :wink: .
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

ti se samo tolazi :D
Sej to mas prav.Jaz sem svojega ravno umil in sklenil da kak posipajo cesto oz. zapade sneg gre v garazo in pociva do naslednjega lepega vremena.
Kaj hoces ljubezen do avta je prevelika da bi ga brezveze "uniceval".

LP
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Sokol napisal/-a:ti se samo tolazi :D
Sej to mas prav.Jaz sem svojega ravno umil in sklenil da kak posipajo cesto oz. zapade sneg gre v garazo in pociva do naslednjega lepega vremena.
Kaj hoces ljubezen do avta je prevelika da bi ga brezveze "uniceval".

LP
Dober nakup 8) Cuvaj ga :wink:
Uporabniški avatar
Sokol

Hvala!
Vem, saj je avto takorekoc brez praske in vsi sklopi avta delujejo tako kot morajo.(saj ga je imela oseba, ki ve kako se stvarem streze :D )
Cuvam pa ga koliko se najvec da!!
dare01

esej fanta ki je vozil testnega R26(veliko slik). impresioniran je nad handlingom, pomocjo lsd-ja, lego..vse kar (najbrz) zahtevas od takega avta ce ga imas. Potem pa skritizira notranjost(ni full leather :shock: , nima arm resta :shock: :shock: .....) zakaj pa rabis arm rest ce imas obe roki na volanu? pa full leather :? ..... . fant ne ve da je to posebna verzija megana ali kaj? potem pa si naj kupi navadnega z vso dodatno opremo... full leather. svasta. Takim ga jaz sploh prodal ne bi.
se link: http://meganesport.net/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Uporabniški avatar
Sokol

Tocno to!Berem ta "esej" in se cudim enakim stvarem kot ti dare.Nisem mogel verjet da tip pogresa arm rest in full leder sedeze.Katastrofa.
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

a doplacat se ne da teh opcij. sej usne ni tolk pomembno, uno z roko bi blo fajn cne ce pa ni tisga pc ni.
metallic
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a metallic »

Pol si morte pogledat temo o cliu rs, kako folk joka, da nima xenona, auto ac itd... :lol:
SlikaSlika
dare01

killah bee napisal/-a:
metallic napisal/-a:Pol si morte pogledat temo o cliu rs, kako folk joka, da nima xenona, auto ac itd... :lol:
:lol: :lol: :lol: Sam res, vazn da gre dobr :)
mah ni samo to... ampak ce imas recarote notri in ti se ramena orenk objamejo nimas druge izbire kot da sedis tako kot moras v avtu sedeti. pokonci z ritjo do konca v sedezu in roke na volanu. Sedezi so trdi kot pes in mi ni jasno kako bi sedel v tem sedezu postrani pa eno roko na volanu na vrh in potem se zvijes proti sovoznikovemu sedezu in z drugo roko s komolcem na arm restu in menjalniku. Tudi ce bi hotel ce nimas hrbtenice iz gume..... vse bi te bolelo za ponoret.
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

ce sem prav razumel si ti Sokol kupil megana od dareta ;)
srecno voznjo in vabljen na srecanja ;)
ze ta petek zakljucujemo leto z lokalnim srecanjem v Ljubljani, tako da ce nimas dalec in ce bos utegnil vljudno vabljen ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Sokol

Prav si razumel :D
Hvala! :D
Kar se pa srecanja tice...bi prisel, ampak je avto na zimskem spanju :D
Sem se odlocil kak posipajo cesto avto umijem in pospravim v garazo!
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Testne voznje
Slika
Slika
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

to dirkalisce paul richard je prevec dolgocasno za testne voznje. upam da se potem usaj preselijo na podezelje. jih je pa lepo videt :D
dare01

etore napisal/-a:to dirkalisce paul richard je prevec dolgocasno za testne voznje. upam da se potem usaj preselijo na podezelje. jih je pa lepo videt :D
Pa imas pravi test po "podezelju" :wink: .....

Po ruti Rallya Monta Carla 2007 z meganom R26:

Slika

In se zakljucna misel eseja: "Let us not be afraid of the words, Megane R26 is undoubtedly the most effective GTI of all times! Transcended by its autobloquant, this ball of nerves 9/10 "
:D :D :D :D :D :D
dare01

se malo tehnicnih detajlov....

Slika Slika Slika Slika
Slika Slika Slika Slika
Slika Slika
Odgovori