pa saj bo hitro minilo. Se malo pa bo bozic, Novo leto...potem grem smucat in potem bo ze kmalu 9.2.Sokol napisal/-a:To je to.Ta megan je z vsako izdajo boljsi in boljsi.Sedaj je prilezel ze tako visoko da tudi kriticni novinarji priznavajo njegovo premoc v segmentu hot hatch-ev.Renaultsport je ocitno opravil hudicevo dobro delo in zadel avto kot celoto.Jaz sem zelo vesel, da se ta znamka vraca nazaj , v case ko so izdelovali brez kompromisne sportnike!
DARE edino cas je tvoj nasprotnik!![]()
LP
Renault Megane RS 230 F1 Team R26
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
esej fanta ki je vozil testnega R26(veliko slik). impresioniran je nad handlingom, pomocjo lsd-ja, lego..vse kar (najbrz) zahtevas od takega avta ce ga imas. Potem pa skritizira notranjost(ni full leather
, nima arm resta
.....) zakaj pa rabis arm rest ce imas obe roki na volanu? pa full leather
..... . fant ne ve da je to posebna verzija megana ali kaj? potem pa si naj kupi navadnega z vso dodatno opremo... full leather. svasta. Takim ga jaz sploh prodal ne bi.
se link: http://meganesport.net/forum/viewtopic. ... sc&start=0
se link: http://meganesport.net/forum/viewtopic. ... sc&start=0
-
etore
mah ni samo to... ampak ce imas recarote notri in ti se ramena orenk objamejo nimas druge izbire kot da sedis tako kot moras v avtu sedeti. pokonci z ritjo do konca v sedezu in roke na volanu. Sedezi so trdi kot pes in mi ni jasno kako bi sedel v tem sedezu postrani pa eno roko na volanu na vrh in potem se zvijes proti sovoznikovemu sedezu in z drugo roko s komolcem na arm restu in menjalniku. Tudi ce bi hotel ce nimas hrbtenice iz gume..... vse bi te bolelo za ponoret.killah bee napisal/-a:metallic napisal/-a:Pol si morte pogledat temo o cliu rs, kako folk joka, da nima xenona, auto ac itd...![]()
![]()
Sam res, vazn da gre dobr
ce sem prav razumel si ti Sokol kupil megana od dareta 
srecno voznjo in vabljen na srecanja
ze ta petek zakljucujemo leto z lokalnim srecanjem v Ljubljani, tako da ce nimas dalec in ce bos utegnil vljudno vabljen
lp
srecno voznjo in vabljen na srecanja
ze ta petek zakljucujemo leto z lokalnim srecanjem v Ljubljani, tako da ce nimas dalec in ce bos utegnil vljudno vabljen
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
-
etore
Pa imas pravi test po "podezelju"etore napisal/-a:to dirkalisce paul richard je prevec dolgocasno za testne voznje. upam da se potem usaj preselijo na podezelje. jih je pa lepo videt
Po ruti Rallya Monta Carla 2007 z meganom R26:

In se zakljucna misel eseja: "Let us not be afraid of the words, Megane R26 is undoubtedly the most effective GTI of all times! Transcended by its autobloquant, this ball of nerves 9/10 "